Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfi nem szeret változtatni / tovább tanulni az hány nőnél kuka?
40
Mivel erre elég kevés az esély, bele se gondoltam nagyon előre. Azért azt hiszem ha tetszik a nő, úgy biztos akadna több idő rá. Heti 2x
42
Mindenben a rosszat látjátok? Tetszik a nő kifejezésben te csak a külsőségeket tudod elképzelni?
44, engem az érdekel, milyen időhurokba kerülsz, ahol a nőre lesz idő, ha vonzó, de tanulni nincs idő.
Ne finomkodjunk, nyilván a külsőre gondolsz te is. Nem vagyunk már gyerekek.
43
Ha én hívom el a személyt akkor az első 1,2,3 randin is fizetem a költségeket. Tudom erre nagyon ki vagytok hegyezve a gyakorin.
Ha kölcsönös az érdeklődés és elindulna valami… utána keresnék ingyenes lehetőségeket , vagy a közhelyes szabadidős tevékenységeket mint pl a mozi felesben fizetnénk.
Igen az fontos és a szimpátia ki se alakulna olyan nővel aki azt hiszi majd én fogom megoldani napi szinten a kajáját , fodrászt , körmöst stb. Ne adj isten a cigit .. bár az teljesen taszít. Szóval max akkor fogadnék el dohányost nőt ha elképesztő vonzalom vagy szerelem lenne kialakulóban.
A szüleim még mindig élnek (tudtommal), de rohadtul nincs jó viszonyunk, mondjuk úgy. 18 évesen, pár héttel a születésnapom után kitettek otthonról. Az érettségire már munka mellett készültem. 26 évesen láttam őket utoljára. A nagyobb unokát egyszer látták, a kisebbről szerintem nem is tudnak.
Erről ennyit.
47
Én nem járok sehova. Nyilván a magányos életmód teszi. Amúgy sok minden érdekel és ha lenne rá partner akkor a túrázás , kirándulás rendszeres lenne. Az igaz hogy ennyi pénzből nem tudok nyújtózkodni és első szempont számomra a háziàlatok jóléte.
Gyakoris ember szerint a nyomorgás van és a luxus. A kettő között nincs semmi. Mindenki vagy nyomorog vagy tökéletes anyagi szinten él, de persze azért még "fejlődnie" kell tovább...
Mert aki megelégszik a helyzetével az biztosan csak nyomorogni tud és nincs más opció. Aha, érdekes, és még engem pontoznak le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!