Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi nem szeret változtatni / tovább tanulni az hány nőnél kuka?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy szakmája és érettségi. 10 éve egy helyen dolgozik hiányzás nélkül 300 körüli nettóért. De minden nő azt várnà hogy nappalin csinálja meg diplomát, tanuljon meg 2-3 nyelvet. Kockáztassa a lakhatását hogy még az alvás helyett is tanuljon vagy menjen másik mellék munkába. Közben nyilván a fő munkahelyén figyelmetlen lesz. Kirúgják , és mivel tiszta egyedül van segítség nélkül és csak egy bérelt lakásban van megtakarítás nélkül…. Még az is lehet hogy utcára kerül ez miatt. Tényleg kockáztasson azért hogy hátha előrébb jut a csöppet és akkor majd megfelel majd egy nőnek aki egy gyufat nem tenne keresztbe?
febr. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 A kérdező kommentje:

40

Mivel erre elég kevés az esély, bele se gondoltam nagyon előre. Azért azt hiszem ha tetszik a nő, úgy biztos akadna több idő rá. Heti 2x

febr. 20. 12:32
 42/82 anonim ***** válasza:
59%
Akadna több idő? És ez a nő vonzóságától függ?
febr. 20. 12:37
 43/82 anonim ***** válasza:
42%
41: Oké, ez az időtényező. De mi van az anyagi részével? Hogy finanszírozol egy programot (akár csak a saját részed)? És főleg, hol, ha közlekedésre is sajnálod a pénzt?
febr. 20. 12:37
 44/82 A kérdező kommentje:

42

Mindenben a rosszat látjátok? Tetszik a nő kifejezésben te csak a külsőségeket tudod elképzelni?

febr. 20. 12:38
 45/82 anonim ***** válasza:
76%

44, engem az érdekel, milyen időhurokba kerülsz, ahol a nőre lesz idő, ha vonzó, de tanulni nincs idő.

Ne finomkodjunk, nyilván a külsőre gondolsz te is. Nem vagyunk már gyerekek.

febr. 20. 12:39
 46/82 A kérdező kommentje:

43

Ha én hívom el a személyt akkor az első 1,2,3 randin is fizetem a költségeket. Tudom erre nagyon ki vagytok hegyezve a gyakorin.

Ha kölcsönös az érdeklődés és elindulna valami… utána keresnék ingyenes lehetőségeket , vagy a közhelyes szabadidős tevékenységeket mint pl a mozi felesben fizetnénk.

Igen az fontos és a szimpátia ki se alakulna olyan nővel aki azt hiszi majd én fogom megoldani napi szinten a kajáját , fodrászt , körmöst stb. Ne adj isten a cigit .. bár az teljesen taszít. Szóval max akkor fogadnék el dohányost nőt ha elképesztő vonzalom vagy szerelem lenne kialakulóban.

febr. 20. 12:43
 47/82 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez nekem így édeskevés lenne. És nem, nem kell első randin sem fizetni, pláne nem finanszírozni a saját életem, azt megteszem én. De én pl. magamtól is járok programokra, kirándulni, urambocsá néha utazom külföldre is, nem egy ezer forintos mozijegyet szeretnék felezgetni, meg parkokban sétálni. Arról nem beszélve, hogy ha nagyobb távolságra laktok egymástól, akkor az egymáshoz való eljutásnak is van költsége. Na és hosszabb távon mi a jövőkép? Hogy akarsz házasságot, családot, ha a nőnek is csak annyija van, mint neked?
febr. 20. 12:51
 48/82 anonim ***** válasza:
42%

A szüleim még mindig élnek (tudtommal), de rohadtul nincs jó viszonyunk, mondjuk úgy. 18 évesen, pár héttel a születésnapom után kitettek otthonról. Az érettségire már munka mellett készültem. 26 évesen láttam őket utoljára. A nagyobb unokát egyszer látták, a kisebbről szerintem nem is tudnak.

Erről ennyit.

febr. 20. 12:56
 49/82 A kérdező kommentje:

47

Én nem járok sehova. Nyilván a magányos életmód teszi. Amúgy sok minden érdekel és ha lenne rá partner akkor a túrázás , kirándulás rendszeres lenne. Az igaz hogy ennyi pénzből nem tudok nyújtózkodni és első szempont számomra a háziàlatok jóléte.

febr. 20. 13:02
 50/82 anonim ***** válasza:
20%

Gyakoris ember szerint a nyomorgás van és a luxus. A kettő között nincs semmi. Mindenki vagy nyomorog vagy tökéletes anyagi szinten él, de persze azért még "fejlődnie" kell tovább...

Mert aki megelégszik a helyzetével az biztosan csak nyomorogni tud és nincs más opció. Aha, érdekes, és még engem pontoznak le...

febr. 20. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!