Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi nem szeret változtatni / tovább tanulni az hány nőnél kuka?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy szakmája és érettségi. 10 éve egy helyen dolgozik hiányzás nélkül 300 körüli nettóért. De minden nő azt várnà hogy nappalin csinálja meg diplomát, tanuljon meg 2-3 nyelvet. Kockáztassa a lakhatását hogy még az alvás helyett is tanuljon vagy menjen másik mellék munkába. Közben nyilván a fő munkahelyén figyelmetlen lesz. Kirúgják , és mivel tiszta egyedül van segítség nélkül és csak egy bérelt lakásban van megtakarítás nélkül…. Még az is lehet hogy utcára kerül ez miatt. Tényleg kockáztasson azért hogy hátha előrébb jut a csöppet és akkor majd megfelel majd egy nőnek aki egy gyufat nem tenne keresztbe?
febr. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 A kérdező kommentje:

Annyira könnyen ítélkeztek. Azt hiszitek egy ember sorsa/élete az játék? Voltatok csak 5 évig teljesen egyedül ? Család , barát/ barátnő nélkül? Mikor ha elromlik a lakásban a hűtő vagy be kell oltatni a kutyát? Mikor minden egyes Ft- ot figyelned kell és megbecsülni? Mikor ha valami baj történik és elveszted a munkahelyed akkor tényleg mehetsz a híd alá?

Na ha ezekre nem a válasz akkor kár okoskodni. Én sem azért nem változatok mert a jelenlegi helyzet király és lehetek lusta . Hanem mert elsülhet minden rosszul is. És köszi de nem akarok hajléktalan lenni! És vannak allataim is akikért fellelőséget vállaltam és amíg élnek én biztosítani akarom nekik a lakást, eltelt , orvost , boldogságot.

febr. 20. 08:37
 12/82 anonim ***** válasza:
79%
11-akkor ez van, a te döntésed. Valassz magadhoz való párt.
febr. 20. 08:39
 13/82 anonim ***** válasza:
71%

11# voltam

Sikerült egy hozzád hasonló férfit kifognom, majd mikor megszületett a gyerekünk folyamatosan megcsalt.

Mikor szétmentünk, még én fizettem neki🤣

Onnantól kezdve 24 évesen egyedül kellett egy haztartast fentartanom, albérleti díj, plusz a kicsi. Laktam olyan helyen ahol áram sem volt. De nem a kifogásokat kerestem hanem a megoldásokat. És azt is néznem kellett hogy a gyereknek jó legyen. Apuka sírt hogy nem tud gyerektartást se fizetni. Nem is fizetett soha. Ha nem volt pénzem mindkettőnknek kaját venni akkor csak a gyereknek vettem. És igen rohadt fáradtan és sokszor éhesen jártam el dolgozni. És még a bébiszittert is fizetnem kellett.

Szereztem 3 szakmát. Mára már házam van és 2 autóm.

Lett új kapcsolatom is. De nem álltunk meg, folyamatosan fejlődünk, tanulunk. Annyi hogy mostmár nincs az a megfeszített tempo.

febr. 20. 08:49
 14/82 A kérdező kommentje:

13

Az a férfi nem hozzám hasonló.

Én nem vagyok szemét. Megcsalni se akarok senkit. És mivel már benne vagyok a korban (35) és anyagi helyzetem is rossz! Ezért gyerekvállalás kimarad már az életemből .

febr. 20. 08:55
 15/82 anonim ***** válasza:
73%
Napi incel vernyákolás.
febr. 20. 09:21
 16/82 anonim ***** válasza:
72%

Tesó, a saját érdekednek kéne lennie, hogy jobb életkörülményeket teremts. Akár van párod, akár nincs. Gondolom neked is jobban esne, ha nem az sbudget-es közeli lejáratú rossz minőségű párizsit tudnád csak megvenni, hanem minőségibb kajákat. Szórakozásról, öltözködésről nem is beszélve.

Miért kell ezt elmagyarázni egy elvileg felnőtt embernek?

febr. 20. 09:26
 17/82 A kérdező kommentje:

15

Ne magadból indulj ki 2 pipás .

Én legalább férfias vagyok és kozepmagas (180). És nem vagyok incel mert duci nők sokszor akartak velem ismerkedni.

febr. 20. 09:36
 18/82 anonim ***** válasza:
49%

Az a baj a mai világban nem lehet azt mondani, hogy "köszönöm, nekem ennyi bőven elég". Ha te nem akarsz folyamatosan "hajtani", harácsolni, többet és többet és többet, akkor hülyének néznek és akár ki is néznek a társadalomból.

Tipikus mentalitás az embereknél ez, mint a kapitalizmus esetén, hogy egy véges rendszerben akar végtelen növekedést elérni.

Miért nem jó az ha valaki megelégszik azzal amije van és boldog vele? Miért kell mindig, folyton több és több még akkor is ha az ember már belerokkan? A baj ezzel az, hogy a "több", az mindig valami értelmetlen anyagi javat takar. Még egy autó, még egy ház, nagyobb autó, nagyobb ház, nyaraló, luxus lakás, luxus nyaralás, yacht, magánrepülő stb stb. Szóval ez soha nem azt jelenti, hogy legyél jobb ember, türelmesebb, megértőbb, adakozóbb, segítőkészebb vagy bármi ilyesmiben legyen jobb és több az ember, hanem csak és kizárólag a harácsolás a cél. A sok szarság halmozása a égtelenségig, mintha az ember magával tudná vinni ezeket a túlvilágra is...

febr. 20. 09:51
 19/82 anonim ***** válasza:
51%

Szard le a többi kommentelőt. Verik a mellüket, hogy hű de sok mindent értek el az életben, lakás, két-három autó, sok diploma. Aztán mélyen belül megmaradtak ugyanolyan kiállhatatlan, boldogtalan embereknek.

Az egyszerű életben is van érték.

febr. 20. 10:35
 20/82 anonim ***** válasza:
43%

Persze. Ezért vinnyogunk mi itt újra és újra. Ja, nem.

febr. 20. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!