Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi nem szeret változtatni / tovább tanulni az hány nőnél kuka?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy szakmája és érettségi. 10 éve egy helyen dolgozik hiányzás nélkül 300 körüli nettóért. De minden nő azt várnà hogy nappalin csinálja meg diplomát, tanuljon meg 2-3 nyelvet. Kockáztassa a lakhatását hogy még az alvás helyett is tanuljon vagy menjen másik mellék munkába. Közben nyilván a fő munkahelyén figyelmetlen lesz. Kirúgják , és mivel tiszta egyedül van segítség nélkül és csak egy bérelt lakásban van megtakarítás nélkül…. Még az is lehet hogy utcára kerül ez miatt. Tényleg kockáztasson azért hogy hátha előrébb jut a csöppet és akkor majd megfelel majd egy nőnek aki egy gyufat nem tenne keresztbe?
febr. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
74%

"Van olyan állás ötleted ahova nem kell diploma, nyelvvizsga, és szakirányú végzettség? H-p 6-14 ig beosztással ? És a jelenlegi 318 ezer ftomnál többet fizet ?"

Egyszál egyedül vagy, miért fontos, hogy kismama műszakban tudj dolgozni?

Másrészt ha naponta 14.00-kor kívülről fogod a kilincset, akkor ott a fél nap, hogy bármit tudj kezdeni magaddal. Például tanulj. Nyelvet például otthon, ingyen is tudsz. Interneten ezt is lehet, nem csak nyekeregni.

De ha ennyire szeretnéd, tippet is adok: menj el kukásautóra rakodónak! Állandó reggeles, nincs hétvége, nem kell hozzá más, csak két láb meg két kéz, és jobban keresnél, mint most.

Ha elégedettek veled, elküldenek jogsit szerezni is a szép nagy sárga autóra.

febr. 20. 13:06
 52/82 anonim ***** válasza:
81%
39# Gyakorlatilag akármelyik raktáros állás, akár állandó délelőttbe, de akár két műszakban is vállalható. A legutóbbi munkahelyemen nettó 390 ezer forintot kerestem. Egy másikon, ahol már nem dolgozom, mióta emeltek, már br. 620 az elérhető. De a DM raktára is bruttó 619 elérhetővel fizet. Az Aldi vagy a Lidl raktára is valami ilyesmi. Matusz-Vad bruttó 730, az mondjuk állandó éjszaka, de fix műszak legalább. Az ilyen 12 meg 24 órás meg 3 műszakos retkeknél minden jobb. Ja, nyilván ezeken a helyeken a teljesítménybér dobja meg a fizut, de azért elég sok kolléga tudta hozni ezt anélkül is, hogy beleszakadtunk volna a melóba és nem csak dögleni bírtunk meló után.
febr. 20. 13:10
 53/82 A kérdező kommentje:

51

Nekem jó a délután is. Csak a 8 órát írtátok mint példát kiváltani a mostani 24 rendemet.

Sztem nincs kukás munkára felvétel. És több egészségügyi gondom van. Rossz a szívem , vesém. Gerincsérvem is van. Visszeres láb alakulóban , bár semmi látható tünete nincs jelenleg. De 2 hónapja faj a lábam már 1 km sétánál is.

Nem a kifogásokat keresem mert a munkám része most is fizikai. És edzegetni is szoktam. Viszont szerintem nem tudnék derékbecsípődés nélkül hosszú tavon kukáskent emelni. Tudom a gép fordítja be de oda is fel kell emelni addig .

febr. 20. 13:21
 54/82 anonim ***** válasza:
45%

Ez egyre szánalmasabb. 😂

Egy fitt ötvenes jobb parti.

febr. 20. 13:39
 55/82 anonim ***** válasza:
80%
53- "De 2 hónapja faj a lábam már 1 km sétánál is."- és nem gondoltál még rá, hogy ki kéne vizsgáltatni? Nem tudom, hány éves vagy, de elég lerobbantnak tűnsz. Nem is a csajozás lesz a baj, hanem az, hogy villámgyorsan le fog épülni az egészséged.
febr. 20. 13:48
 56/82 A kérdező kommentje:

54

Családban vagy 7 en szívelégtelenségben haltak meg. Miért nevetsz azon aki ezt örökölte ?

55

Kerülöm az orvosokat (korábbi rossz tapasztalataim miatt)

35 éves vagyok és igen! A fele nyavajámat még le sem írtam. Mert akkor azt írjatok a kifogásokat keresem.

febr. 20. 13:54
 57/82 anonim ***** válasza:
66%
Minden nő olyan pasira vágyik, aki nem megy orvoshoz, hanem otthon szenved...
febr. 20. 13:57
 58/82 anonim ***** válasza:
63%
😂😂 Nem tudom eldönteni már, hogy ez komoly-e… Hogy lehet így élni…
febr. 20. 13:58
 59/82 A kérdező kommentje:
Hát azért ne legyetek gonoszak. Én nem érdemlem meg! Jó oke a fiatal srácokat (akik sikeresek a nőknél) azokat gyűlölöm. De pl a macskákért rajongók! Jó lelkű vagyok. Tisztességes
febr. 20. 14:13
 60/82 anonim ***** válasza:
31%
Akik melo nellet 1-3 diplomat szereztek gondolom 110 felett van az iqjuk.. ezert egy atlagos inteligenciaval biro embernek vert kell izzadnia hogy atrugdossak a vizsgakon..
febr. 20. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!