Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfi nem szeret változtatni / tovább tanulni az hány nőnél kuka?
"Van olyan állás ötleted ahova nem kell diploma, nyelvvizsga, és szakirányú végzettség? H-p 6-14 ig beosztással ? És a jelenlegi 318 ezer ftomnál többet fizet ?"
Egyszál egyedül vagy, miért fontos, hogy kismama műszakban tudj dolgozni?
Másrészt ha naponta 14.00-kor kívülről fogod a kilincset, akkor ott a fél nap, hogy bármit tudj kezdeni magaddal. Például tanulj. Nyelvet például otthon, ingyen is tudsz. Interneten ezt is lehet, nem csak nyekeregni.
De ha ennyire szeretnéd, tippet is adok: menj el kukásautóra rakodónak! Állandó reggeles, nincs hétvége, nem kell hozzá más, csak két láb meg két kéz, és jobban keresnél, mint most.
Ha elégedettek veled, elküldenek jogsit szerezni is a szép nagy sárga autóra.
51
Nekem jó a délután is. Csak a 8 órát írtátok mint példát kiváltani a mostani 24 rendemet.
Sztem nincs kukás munkára felvétel. És több egészségügyi gondom van. Rossz a szívem , vesém. Gerincsérvem is van. Visszeres láb alakulóban , bár semmi látható tünete nincs jelenleg. De 2 hónapja faj a lábam már 1 km sétánál is.
Nem a kifogásokat keresem mert a munkám része most is fizikai. És edzegetni is szoktam. Viszont szerintem nem tudnék derékbecsípődés nélkül hosszú tavon kukáskent emelni. Tudom a gép fordítja be de oda is fel kell emelni addig .
Ez egyre szánalmasabb. 😂
Egy fitt ötvenes jobb parti.
54
Családban vagy 7 en szívelégtelenségben haltak meg. Miért nevetsz azon aki ezt örökölte ?
55
Kerülöm az orvosokat (korábbi rossz tapasztalataim miatt)
35 éves vagyok és igen! A fele nyavajámat még le sem írtam. Mert akkor azt írjatok a kifogásokat keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!