Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi nem szeret változtatni / tovább tanulni az hány nőnél kuka?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy szakmája és érettségi. 10 éve egy helyen dolgozik hiányzás nélkül 300 körüli nettóért. De minden nő azt várnà hogy nappalin csinálja meg diplomát, tanuljon meg 2-3 nyelvet. Kockáztassa a lakhatását hogy még az alvás helyett is tanuljon vagy menjen másik mellék munkába. Közben nyilván a fő munkahelyén figyelmetlen lesz. Kirúgják , és mivel tiszta egyedül van segítség nélkül és csak egy bérelt lakásban van megtakarítás nélkül…. Még az is lehet hogy utcára kerül ez miatt. Tényleg kockáztasson azért hogy hátha előrébb jut a csöppet és akkor majd megfelel majd egy nőnek aki egy gyufat nem tenne keresztbe?
febr. 20. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
68%
Szívesen olvasnék olyan sztorikat, ahol valaki a tanulás miatt lett hajléktalan végül. XD Gyanítom sok ilyen nincs azért. Egyébként 1000 lehetőség van a diplomán kívül, csak le vagytok ragadva agyban a húsz évvel ezelőtti helyzetben. Ma már a legtöbb sikeres fiatal egyáltalán nem diplomában gondolkodik.
febr. 20. 10:57
 22/82 anonim ***** válasza:
32%

""

33 évesen lettem egyedülálló anya, két gyerekkel. Ez után szereztem új szakmát, vállalkozó lettem, saját lakást vettem. Hobbi szinten elkezdtem nyelvet tanulni, meglett két B1 nyelvvizsgám. Ez után elkezdtem hobbi szinten foglalkozni a fotózással. Azóta díjakat nyertem, és rengeteg felkérést kapok esküvőkre, babafotózásra, stb. Tehát már ez is hoz pénzt, nem keveset. Közben mellesleg felneveltem két gyereket egyedül, mindketten kapnak egy-egy kisebb lakást. Ezeket addig kiadjuk, amíg nincs rá szükség. A kisebb jövőre érettségizik, a nagyobb egyetemista. Nem mostanában fognak kirepülni."

Azt kihagytad hogy kaptal vagy orokoltel lakast/hazat , gondolom szuleid sem rossz anyagi helyzetuek de ha atlagosak is ott van a sajat lakasod nincs teher a valadon hogy utcara kerultok. A szorgalom az hogy ra vetted magad nyilvan elismerendo mert munka van benne de mivel az eredmenyeid azt mutatjak jol haladtal igy kovetkeztetes keppen jo esszel lettel megaldva az az gyorsabban fogekonyabban tanulsz egy atlag emberhez kepest. Sok embernek 2-3 oldal anyag ertelmezese megtanulasa is tobb orat vesz igenybe , mellette nincs sajat lakasa/haza sem szuloi tamogatasa , tele van stresszel es amikor haza er a munkabol ajultan meg furdeni es enni suncs energiaja. A korulmenyek a legtobb esetben a meghatarozoak azert , hogy hova tudunk eljutni az eletben.. igen van akinek sikerul az a 0.0001 % de nem a tobbseg. Sokan burokban elnek es fogalmuk sincs arrol hogy mindig van lejebb.

febr. 20. 11:02
 23/82 anonim ***** válasza:
72%
Emberek tízezrei tanulnak levelezőn (én is). Nem ismerek senkit, aki emiatt lett hajléktalan, sőt... Pár éven belül a többség javított a helyzetén. Nekem nyilván azért is fontos az, hogy a párom akarjon tanulni, mert ebben nőttem fel. A szüleim is tanultak felnőttként is, anyám tanfolyamokon, apám egyetemen (két diplomát is szerzett munka mellett). Amikor összejöttem a párommal, neki már eleve volt két diplomája, de rövid idő múlva beiratkozott egyetemre. Eleve akarta, már előttem is, csak egy kis biztatás kellett. Ez engem arra motivált, hogy én is tanuljak mesterképzésen. Igen, munka mellett. Nem szakadtam bele.
febr. 20. 11:16
 24/82 anonim ***** válasza:
66%

22: "Sok embernek 2-3 oldal anyag ertelmezese megtanulasa is tobb orat vesz igenybe"

Akkor az az ember nagyon nehéz felfogású, nincs vele dolgom. Én az intelligens embereket szeretem.

"kabol ajultan meg furdeni es enni suncs energiaja."

Oké, de az ilyen miért akar párkapcsolatot? Arra hogy lenne energiája?

febr. 20. 11:19
 25/82 A kérdező kommentje:

21

Forgasd csak ki. Vagy szándékosan értelmezd rosszul.

Nem a tanulás miatt lesz hajléktalan , hanem az oda fordított energia miatt.

Pl valaki dolgozik 12 - 16 vagy 24 órában. Semmi érzéke az idegen nyelvek iránt. De addig mondják neki amíg elkezdi a meló mellett tanulni. Viszont ez rá megy a pihenésére. Fáradtabb , ingerültebb stb lesz a főállásában > jönnek a hibák > konfliktusok > végül kirugjàk

Mivel se családja se 1db barátja segítője / megtakarítása és albérletben lakik…. Szépen ki lesz téve az utcára.

Szóval az hogy leterhelte magát a tanulással (a jobb jövő érdekében ) csak még rosszabb helyzetet teremtett.

febr. 20. 11:26
 26/82 anonim ***** válasza:
44%
Nem mindenki szeret egy helyben toporogni és nyomorogni.
febr. 20. 11:27
 27/82 anonim ***** válasza:
54%
Ha min. 12 órában dolgozol, az azt jelenti, hogy nem heti 5 nap dolgozol, minimum három szabadnapod van a héten gondolom. De minimum 2 biztos. Akkor kell tanulni, meg mondjuk meló után csak egy órát. Senki nem azt mondja, hogy ha te reggel 4-kor kelsz a meló miatt, akkor éjjel egykor még magoljál. XD
febr. 20. 11:29
 28/82 A kérdező kommentje:

27

24-5 órában dolgozok. Minden héten 4 napot vagyok otthon de abból 3 mindig az mikor hazaérek. És azok a napok elmennek az alvassal 80% ban. A fennmaradó nap mindig ügyeket kell intézni, bevásárlást , postát stb mindenhova gyalog járok (ami sokszor több óra séta) a busz bérletet (azt hiszem 10 ezer körül van) nem engedhettem meg magamnak. És igazából sajnálom is rá. Mert a munkába 2 megálló csak. 5 perc lenne és arra adjak ki 10 ezret ? Nem éri meg.

febr. 20. 11:37
 29/82 anonim ***** válasza:
91%

"Fordított esetben meg mi kapjuk a bevásárló listát aminek meg kell felelni vagy off."

Nem kell megfelelni, legalábbis nem úgy, ahogy gondolod. Alapból olyan ember kell, aki megfelel ezeknek, nem olyan, aki sírva-nyávogva a pináért hozza ezt.

febr. 20. 11:39
 30/82 A kérdező kommentje:

29

Te most amolyan rajtengedélyről beszélsz ?

febr. 20. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!