Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ellentmondásos, hogy (állítólag) minden nő elvárja, hogy egy férfinak legyen saját lakása, de mégis a legtöbb mai nő nem szeretne gyereket?
Mindenhol ezt olvasni, hogy manapság minden nő elvárja hogy egy férfi az rendelkezzen saját tulajdonú hitelmentes(!) lakással. A hitel az legalább annyira gáz mint az albérlet. Akinek ez nem adatott, pl. nem örökölt a szüleitől, nagyszüleitől az beszopta. Az nő nélkül fog meghalni. Legalábbis ez a narratíva, mindenhol ezt olvasni.
Viszont az is tény, hogy manapság iszonyú demográfiai válság is van abból a trendből, hogy a nők többsége egyszerűen nem akar gyereket. Előnyben részesítik a gyerekmentes életet, mivel egy gyereknevelés az egy teljes életet kívánna és mindenről le kellene mondani effektíve. Én nem ítélem el a nőket emiatt sokakkal ellentétben, ha nő lennék én se akarnék gyereket vállalni, mert az tényleg egy hatalmas teher egy nőnek, arról nem is beszélve hogy "egy lapra tesz fel mindent".
De akkor nem ellentmondásos ez a két infó? Ha nem akar rengeteg nő gyereket, márpedig még társkeresőkön is a felének ki van írva határozottnak hogy nem akar, akkor minek saját lakás a férfinak is meg a nőnek is? Ha nem lesz gyerek akkor nem is kell majd sok hely.
38: "Arról nem is beszélve, hogy 98-nak saccolni az átlagéletkort egy másik kreténség, de ezen már ne is akadjunk fenn." Én a saját környezetemről beszélek, mert másét nem ismerem.
97-103 éves életkor teljesen átlagos nálunk.
Szerintem az a kreténség, hogy valaki neten minden ismeretlenről megmondja, hogy addig él csak, amíg felnevel egy gyereket. Az sokkal messzebb van az átlagéletkortól, mint a 98 év.
"Amikor egy nő 25 évesen elvárásokat fogalmaz meg egy férfival szemben"
Egyáltalén nem érintettem ezt a témát egyik hozzászólásomban sem.
A 6. hozzászólásra regáltam egyes egyedül, és az se érintette ezt a témát.
Egyszerűen MÁSRÓL beszéltünk azzal a hozzászólóval, nem férfiakkal kapcsolatos elvárásokról.
Nyugodj már bele!:)
És nem is fogok tudni erről beszélgetni veled, mert engem ez a téma egyáltalán nem érdekel.
Személy szerint soha semmiféle elvárást nem fogalmaztam meg senkivel kapcsolatban sem, és még beleképzelni sem tudom magam, milyen lehet ez.
"Hogy a búbánatba vonhatod kérdőre2
A 6. hozzászólót vontam kérdőre, hogy állíthat olyat, hogy egy nő teljes életét elviszi a gyereknevelés.
Az egyenrangusag a lehetosegekre vonatkozik, hogy a nok is csinalhassanak olyan dolgokat, vallalhassanak olyan munkat, amit korabban csak a ferfiak tehettek. Mindezt ugyanolyan berert. Ezt jelenti az egyenrangusag, nem a tevkepzeteidet, meg amit bele akarrsz magyarazni, te ostoba incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!