Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jó külsővel és jó belsővel rendelkezik akkor számít a belső, viszont ha egy férfi nem a legjobb külsővel de jó belsővel rendelkezik akkor nem számít a belső, nem ellentmondásos ez kicsit?
Ha egy férfi jóképű akkor számít a belső, de ha mondjuk nem 185 centi magas csak 170 és nem 60 kilós vasággyal hanem van egy kisebb pocakja akkor már nem számít a belső?
A nők már teljesen belezavarodnak abba, hogy mit kommunikálnak?
Valamelyik nem oké akkor nem kell? Tehát ha a külseje csak átlagos de kiváló belső értékei vannak akkor oké? Ezek szerint ezt mondod, csak aztán, jön az, hogy csak 170 centi magas meg dagadt meg a többi. Kvázi mindig oda lyukad ki a sztori, hogy csak a külső számít.
Ha a külső oké akkor mindegy a többi, ha patkánybelsejű a férfi az se számít, megkapja a nőt.
Sok emberen lehet ahol csak zsír van, de egy erős vázizomzattal rendelkező férfin nem. Az izom tömege nehezebb mint a zsíré.
2 Igen, akkor nem kell🤷♀️ Mivel talaltam olyat, aki mind a ketto feltetelnek megfelel es rajta kivul is ismerek ilyen embereket, nem latom okat, hogy barmelyikbol engedjek.
Eleve nem szoktam ismerkedni kulsore nem tetszo emberekkel, tehat nem voltam meg olyan helyzetben, hogy hat ez jo fej, de nem tetszik, szoval nem kell, olyanban viszont voltam, hogy ez jol nez ki, de nem jo vele beszelgetni, unalmas, nem jo fej, kepzeld, o sem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!