Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi jó külsővel és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi jó külsővel és jó belsővel rendelkezik akkor számít a belső, viszont ha egy férfi nem a legjobb külsővel de jó belsővel rendelkezik akkor nem számít a belső, nem ellentmondásos ez kicsit?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi jóképű akkor számít a belső, de ha mondjuk nem 185 centi magas csak 170 és nem 60 kilós vasággyal hanem van egy kisebb pocakja akkor már nem számít a belső?

A nők már teljesen belezavarodnak abba, hogy mit kommunikálnak?

2023. febr. 8. 16:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:

“Az nálam meg alap, hogy egy nő akivel lennék mindig sminkelje magát és jó ruhákban legyen. Kvázi a pattanás, stb. továbbra sem játszik. Nem az a típus vagyok aki elfogadná, hogy a szép nő otthon majd egy mackó nadrágban smink nélkül fingadozik a kanapén. Nálam az ilyen kizárt.”

Normális nő meg nem az a típus, aki hagyja hogy egy elhízott, hímsoviniszta alkesz mondja meg neki, hogy miben kell otthon lennie. Úgy kivágna, hogy a lábad nem érné a földet, efelől kétséged ne legyen. :) Ahogy afelől se, hogy az általad emlegetett szép és csinos nők is smink nélkül, sima otthoni ruhában mászkálnak odahaza. Aki emiatt kiábrándul a másikból, az meg sem érdemel senkit maga mellé, az ilyen azt sem tudja mi az, hogy szeretet.

Egyszerűen a végletekig felszínes vagy, már-már betegesen. Ez eleve már önmagában rendkívül visszataszítóvá tesz normális ember szemében.

Az azért megvan, hogy koránt sem vagy abban a pozícióban, hogy bárkitől bármit is elvárj, lévén hogy a nők le sem szarnak? Te sem gondolhatod komolyan, hogy a nők a nap 24 órájában talpig kicicomázva, kisminkelve, belőtt hajjal és szép ruhákban vannak, ugye? Tényleg valami álomvilágban élsz. Nyugodj meg, az általad majmolt szép és csinos nők szépségén azért elég sokat dob a smink, ami bizony nincs rájuk kenve egész álló nap, otthon meg végképp. Nincs mindig belőve a hajuk. Mit gondolsz este majd talpig sminkben meg nagy estélyiben fekszenek le tv-zni, aztán aludni es reggel ugyanígy kelnek ki?? Neked súlyosan sérült a realitás érzéked, totálisan el vagy tájolva. Van olyan pattanás, amit bizony a smink sem rejt el és egyáltalán nem is egészséges állandóan sminkben lenni, kell hogy a bőr levegőzzön. Az is az undorító mértékű felszínességedet tükrözi, hogy csak a külső megjelenés számít, semmi más, nem baj ha 5 kiló vakolat van az illetően es a szépsége nagy részét le lehet mosni egy vattával, lényeg hogy villoghassak vele.

Egyetlen nő sem tűrné el - főleg nem azok, akik után te csorgatod a nyálad - hogy te szabd meg nekik, hogy hogyan kell kinézniük, pláne otthon. Bizony senki nincs otthon talpig kisminkelve és bizony befigyel a cicanaci/macinaci-póló kombó. Te gondolom akkor a nő is ugyanúgy elvárhatja tőled, hogy még otthon is menő ruhában mászkálj, semmi kényelemre gönc, szépen legyen belőve mindig a séró és persze a tested is legyen tökéletesen edzett, mint az övék? Jaa, hogy alaphangon van rajtad +20 kiló? Akkor miről is beszélünk?

Halistennek vannak még normális és egyúttal vonzó férfiak, akik tovább látnak a külsőségeknél. A csinos nők biza velük töltik az idejüket, mivel nálad mérföldekkel jobbak minden téren.

2023. febr. 13. 18:46
 92/103 A kérdező kommentje:

Te lehet birobot vagy, én nem. Vezetői pozícióban dolgozom.

A nyelvekről meg annyit, hogy folyékonyan beszélek angolul.

Gasztronómia? Olcsó hulladékon élnék? Te olyan ételeket még az életedben nem ettél amiket én csak úgy hétköznap megrendelek a napi béredért.

Budapesten élek, saját ingatlannal, nem gyárban dolgozom ahogy említettem.

De jó látni, hogy ennyire irigy vagy és a saját életeddel vetettél össze.

2023. febr. 13. 18:49
 93/103 A kérdező kommentje:

Nem 0-24-ben, ha egyedül van akkor nem érdekel hogy néz ki. Viszont ha nálam van akkor adjon magára. És azt a nő is teljesíteni fogja ha megakar felelni nekem. Márpedig főleg az elején egy nő megakar felelni a párjának. Főleg ilyen szinten.

A külsőségekről annyit, hogy ti is folyamat emiatt csesztettek. Akkor miben különböztök tőlem? Csak a spektrum másik oldalán vagytok.

2023. febr. 13. 18:52
 94/103 anonim ***** válasza:
100%

Majd biztos egy bunkó, csóró, rusnya, alacsony és dagadt pasinak bárki megerőltetné magát hogy jól nézzen ki :D

Az év vicce.

Még ha meg is valósulna a hülye újraelosztásos elmélete is a kerdező féle inceleknek, hát abban biztosak lehetnének hogy minden nő a lehető legrosszabbul akarna kinézni hogy nehogy ráfanyalodjon a mellérendelt ocsmányság. Én legalábbis pokollá tenném az ilyennek az életét olyan rusnya banyáva maszkíroznám magam és annyit zabálnék hogy elhízzak stb 😁

2023. febr. 13. 18:57
 95/103 A kérdező kommentje:

Nem tudom mire gondolsz ezzel az "újraelosztással" , nekem nem tennéd ezzel pokollá az életem mivel kidobnálak mint a macskát ****-ni.

2023. febr. 13. 19:07
 96/103 anonim ***** válasza:
100%

#95 ez is a cél, te kis Einstein 😏 Hogy ne legyünk vonzóak az undorító pasiknak.

A franc se akarna a közeledben lenni.

2023. febr. 13. 19:09
 97/103 anonim ***** válasza:
Szerencsére soha senkit nem kell kidobnod mert soha nem lesz nőd ebben az életben.
2023. febr. 13. 19:09
 98/103 anonim ***** válasza:

Kérdező akadj mar le a nem létező vezetői munkádról és a nem létező pénzedről, hiszen láthatod, hogy SENKIT nem érdekel. Saját magadat lehet be tudod csapni és láthatóan annyiszor leírtad már, hogy te magad valóban elhitted ezt a szép álomvilágot, de ezt rajtad kívül senki nem veszi be, úgyhogy kár a gőzért. Bár legalább ismét bizonyítottad milyen ritka gusztustalan, undorító belsőd van. Köszönjük, hogy te magad szolgáltatod a példákat. Szerencse emellett, hogy annyira ostoba vagy, hogy észre sem veszed.:D Így igazán könnyű dolgunk van.

Neked egyetlen egy nő sem akar megfelelni, szóval ideje lenne felébredni. Normál esetben egy hosszútávú kapcsolat összeköltözéssel jár, azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy bárki is talpig sminkben és nagyestélyiben ücsörög a kanapén, csak hogy egy hozzád hasonló elhízott alkesznak megfeleljen. :D Bár eleve értelmetlen az egész, hisz az életben nem lesz nőd, tehát totális irreleváns, hogy mit várnál el és mit nem. Senkit nem érdekel, helyetted ugyanis csinos nők a vonzó és sportos pasit fogják választani, akik a jó kinézetük mellett (amivel te nem rendelkezel) még jó belső tulajdonságaik is vannak (amivel te szintén nem rendelkezel).

2023. febr. 13. 19:10
 99/103 A kérdező kommentje:

Nőm bármelyik ujjamra teremne. Csak éppen én nem érem be az olyan átlagos nőkkel mint pl. te. Nekem kizárólag szép és csinos nő kell.

2023. febr. 13. 19:11
 100/103 anonim ***** válasza:
100%
#99 hogy teremne már, ha eddig sem termett? :D
2023. febr. 13. 19:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!