Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ellentmondásos, hogy (állítólag) minden nő elvárja, hogy egy férfinak legyen saját lakása, de mégis a legtöbb mai nő nem szeretne gyereket?
Mindenhol ezt olvasni, hogy manapság minden nő elvárja hogy egy férfi az rendelkezzen saját tulajdonú hitelmentes(!) lakással. A hitel az legalább annyira gáz mint az albérlet. Akinek ez nem adatott, pl. nem örökölt a szüleitől, nagyszüleitől az beszopta. Az nő nélkül fog meghalni. Legalábbis ez a narratíva, mindenhol ezt olvasni.
Viszont az is tény, hogy manapság iszonyú demográfiai válság is van abból a trendből, hogy a nők többsége egyszerűen nem akar gyereket. Előnyben részesítik a gyerekmentes életet, mivel egy gyereknevelés az egy teljes életet kívánna és mindenről le kellene mondani effektíve. Én nem ítélem el a nőket emiatt sokakkal ellentétben, ha nő lennék én se akarnék gyereket vállalni, mert az tényleg egy hatalmas teher egy nőnek, arról nem is beszélve hogy "egy lapra tesz fel mindent".
De akkor nem ellentmondásos ez a két infó? Ha nem akar rengeteg nő gyereket, márpedig még társkeresőkön is a felének ki van írva határozottnak hogy nem akar, akkor minek saját lakás a férfinak is meg a nőnek is? Ha nem lesz gyerek akkor nem is kell majd sok hely.
29
A nők párkapcsolati igényeire reflektáltál, könyörgöm, ne hazudozz már.
31: Nem.
A 6-osra reaáltam.
Pontosan végig van vezetve, mert a hozzászólás számát és a mondatot is beidézem mindig, amire reagálok.
Pont úgy, ahogy a te hozzászólásodra is mindig reaálok.
Az egész topic egyáltalán nem is párkapcoslatokról szól, hanem arról, hogy mért kell saját lakás, ha gyerek nem lesz.
Nem is látok párkapcsolatról szól hozzászólást!!
31: 6-os hozzászólás: a nők éveik 90%-át gyerekneveléssel töltik.
Erre válaszoltam.
36: Akkor egy betűt félreolvastam. De a 6. hozzászólás lényege az, hogy szerinte azért akarnak lakással rendelkező férfit, mert az életüket a gyereknevelésre akarják berendezni.
Ezért írtam, hogy az életidőnek egy igen kis töredéke a gyereknevelés, ezért az a szememben nem egy reális meglátás, hogy arra rendezze be egy nő az egész életét.
Továbbra is a válaszhozzászólásom a 6-osra arról szól, hogy a gyereknevelés milyen kicsi része időben a teljes életnek, ezért nem valószínű, hogy valaki a teljes életét arra a pár évre akarná berendezni, amíg majd gyereket nevel. Vagy nem nevel, mert ugye az ember előre nem tudhatja, akar-e gyereket, sikerül-e a gyerek, stb.
Egy kukk nincs benne párkapcsolati igényről.
37
Na, és én éppen erre reflektáltam, hogy iszonyatosan hülyén kalkulálsz, hiszen ha gyereknevelésre is rendezi be az életét valaki, az nem csecsemő korában kezdi a számolást. Sehogy sem marad a nőnek 68 éve, hiszen nem nulla éves korában állította fel az elvárásait, nem?
Mondjuk 25 évesen ezt eldöntötte, onnan még együtt van a pasival gyerek nélkül teszem azt 5 évig, 30 évesen gyereket szül, majd 20-30 évig foglalkozik velük. Akárhogy osztok szorzok, az embernek 50-60 éves korától nincs hátra még 68 év az életéből.
Arról nem is beszélve, hogy 98-nak saccolni az átlagéletkort egy másik kreténség, de ezen már ne is akadjunk fenn.
"Sehogy sem marad a nőnek 68 éve, hiszen nem nulla éves korában állította fel az elvárásait, nem?"
Nem értem, mire gondolsz.
Én életévekról beszélek, hogy abból hány év a gyereknevelés.
Semmi másról.
"ha gyereknevelésre is rendezi be az életét valaki"
Egyáltalán nem kalkulálok ezzel a verzióval.
Pont ez ellen a verzió ellen érveltem.
Nekem ez irreális, lehetetlen, nincsen ilyen nő szerintem.
39
Te most csak teszed magad, ugye? Ennyire nem lehetsz egyszerű...
Amikor egy nő 25 évesen elvárásokat fogalmaz meg egy férfival szemben, és mondjuk a gyerekvállalás egy elsődleges szempont, akkor a HÁTRALEVŐ ÉLETÉRE nézvést hoz döntést. Beszarás, hogy valakinek magyarázni kell az idő koncepcióját.
Hogy a búbánatba vonhatod kérdőre, hogy na és a gyerekvállaláson túl mit csinál abban a maradék 68 évben, ha abból 25-30 MÁR ELEVE eltelt, illetve amúgy is csak az emberek 1-2%-a éri meg az említett kort.
Az az érzésem, hogy már te is pontosan tudod, hogy miről beszélek, és érzed, hogy nevetségesen blőd az érvelésed, csak már ciki lenne bevallani, úgyhogy inkább trollkodsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!