Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ellentmondásos, hogy (állítólag) minden nő elvárja, hogy egy férfinak legyen saját lakása, de mégis a legtöbb mai nő nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt olvasni, hogy manapság minden nő elvárja hogy egy férfi az rendelkezzen saját tulajdonú hitelmentes(!) lakással. A hitel az legalább annyira gáz mint az albérlet. Akinek ez nem adatott, pl. nem örökölt a szüleitől, nagyszüleitől az beszopta. Az nő nélkül fog meghalni. Legalábbis ez a narratíva, mindenhol ezt olvasni.

Viszont az is tény, hogy manapság iszonyú demográfiai válság is van abból a trendből, hogy a nők többsége egyszerűen nem akar gyereket. Előnyben részesítik a gyerekmentes életet, mivel egy gyereknevelés az egy teljes életet kívánna és mindenről le kellene mondani effektíve. Én nem ítélem el a nőket emiatt sokakkal ellentétben, ha nő lennék én se akarnék gyereket vállalni, mert az tényleg egy hatalmas teher egy nőnek, arról nem is beszélve hogy "egy lapra tesz fel mindent".

De akkor nem ellentmondásos ez a két infó? Ha nem akar rengeteg nő gyereket, márpedig még társkeresőkön is a felének ki van írva határozottnak hogy nem akar, akkor minek saját lakás a férfinak is meg a nőnek is? Ha nem lesz gyerek akkor nem is kell majd sok hely.

febr. 12. 13:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
0%
Hát a 20-as is értette, amit írtam...
febr. 12. 15:55
 22/47 anonim ***** válasza:
76%

Környezetemben barátaim rendre úgy jöttek össze, hogy senkinek se volt lakása.

Helyedben megpróbálkoznék kimenni a való életbe, rendes társas kapcsolatokra tegyél szert, mert az origón olvasott cikkekben hazudtak neked!

febr. 12. 17:38
 23/47 anonim ***** válasza:
33%
Saját lakásom van és nő vagyok. Összejövök egy lakás nélküli férfivel és megparancsolom neki, hogy szüljön, mert nálam lakik.
febr. 12. 19:00
 24/47 anonim ***** válasza:
34%

"Egy ember él mondjuk 98 évet.

Egy gyereket megszülni pár óra.

0-24 órás gondozás az kb. pár hét.

Nevelés az kb. 15 év, eltartás max. 30 év.

A 68 többi évben nem csinál semmit?"

Ezeket ugye te sem gondoltad komolyan? Sikerült leírnod egymás után 5 mondatot úgy, hogy egyik sincs még csak köszönőviszonyban sem a valósággal.

febr. 12. 21:53
 25/47 anonim ***** válasza:
56%

24

De még csak számolni sem tud, hiszen úgy kalkulál, hogy egy nő nulla éves korától haláláig párkapcsolatban van. :D

febr. 12. 22:11
 26/47 anonim ***** válasza:
7%
Egy valamirevaló férfinak van félretéve 40-50 milliója, plusz több milliót keres havonta.
febr. 12. 22:14
 27/47 anonim ***** válasza:
0%

24: Az én környezetemben így van. Nem tudom, mit gondolsz máshogy.

25: Nem írtam egy szót sem párkapcsolatról.

febr. 12. 22:29
 28/47 anonim ***** válasza:
71%

27

De, hiszen párkapcsolati igényekről beszéltél. Felhívnám a figyelmedet, hogy nulla éves csecsemőknek nincsenek párkapcsolati igényeik.

febr. 12. 22:33
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
28: ?? Nem beszéltem semmit párkapcsolatokról...
febr. 12. 22:34
 30/47 anonim ***** válasza:
febr. 12. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!