Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért ennyire félreérthetőek?
Figyelt kérdés
Nem értem ezeket a nőket komolyan mondom, van egy lány barátnőm aki túl kedves velem, tök szépeket írt mindig hogy milyen cuki vagyok, tök helyes vagyok élőben és mindig ölelgetett állandóan dicsért, simogatott, nyakamban volt. Az összes nő ismerősöm azt mondta hogy egyértelműen flörtöl velem és többet akar tőlem, így bátorságot vettem és randira hívtam, rám nézett és azt mondta: "hát de édes Lacim mi csak barátok vagyunk"2024. jan. 28. 18:19
21/22 anonim válasza:
A te szerepedet nem ertem a tortenetben. Ha te baratnokent tekintesz ra, akkor miert szolsz ra, hogy vegyen kicsit vissza? Mert ha eleve csaknazert baratkoztal vele, hogy majd a lepattanora ramozdulj, akkor beked erdeked van a baraysag mogott. Amit raadasul szarul is lepleztel. O meg ellened forditotta, most te noveled az o egojat. Azert nem erted a noket, mert soha nem volt kozod hozzajuk. Ha kiheteled magad egy no elott azzal, hogy oke legyunk baratok, utana megis mire szamitasz? Mindketten tudjatok, hogy te mar nem leszel ferfi a szemeben.
22/22 anonim válasza:
Ez a szűzk*rva tipikus esete.
"Az az (általában nőnemű) személy, aki nagyon sokat kacérkodik a másik nemmel, ám amikor prédája úgy dönt, ideje lenne a tettek mezejére lépni, a szűzk*rva büszkén hagyja őt faképnél. Általában ezzel védekezik: "Áá én nem vagyok egy olyan lány..."
Forrás:. Hogymondom.hu
Felejtős a kis csaj. Hagyd, majd találsz egy normálisat, na majd azzal mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!