Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen félreérthetőek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félreérthetőek a nők sokszor?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor belefutottam abba a barátoknál, kollégáknál hogy tök jól megvolt az összhang, nagyon jól beszélgettünk, mosolyogtunk, nevettünk, éreztem hogy adja a jeleket, hogy úgy néz rám, hogy többet akar, éreztem a vibrálást a kémiát, mikor randira hívtam nemet mondott...
2023. szept. 30. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Te értetted félre, vagy tettél olyasmit amivel elriasztottad, esetleg egótunningon többre nem kellettél.
2023. szept. 30. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Megnyugtatlak a férfitársaid is pont ezt teszik egy csomő nővel. Egoboosting a neve.
2023. szept. 30. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Ebben mi a félreérthető? Nagyon szegényes lehet a lelkivilága annak, aki csak azért beszélget valakivel, hogy hátha szex vagy párkapcsolat lesz a szituból. Simán lehet csak barátkozni, meg csak azért beszélgetni valakivel, mert szimpatikus, jó fej, sok a közös téma, pl munkatársak esetén. Az is lehet, hogy a másik egyébként vonzó, ezt nyilván látja mindenki, aki nem vak, de nem akarsz vele kapcsolatot, mert csak. /foglalt, nemrég szakított, leszbikus, aszexuális, szerelmes valakibe, totál más értékrend, ízlésvilág, épp külföldre készül, vagy szingli ugyan, de nem vonzódik annyira, hogy randizzon, nem akar párkapcsolatot/ Az egy elég nagy halmaz, aki szerintem helyes, vonzó, esetleg kicsit megbizserget, ha ránézek/beszélgetünk, de sokkal kisebb az a kör, akivel randiznék is. Ezzel ti, pasik is így vagytok, nem egy atomfizika rájönni.
2023. szept. 30. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Sokan vannak akik kedvesek mindenkivel és ezt a férfiak flörtnek veszik. Pl a pultos barátnőm így van vele ….
2023. szept. 30. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Olyan is lehet, hogy tényleg tetszel neki, viszont tovább vinni ezt nem akarja, mert mondjuk nem akar munkatárssal randizni, esetleg van valakije.Persze lehet, csak simán te gondolsz többre.
2023. szept. 30. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Te értetted félre.
2023. szept. 30. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A kedvesség, a beszélgetés, a barátkozás nem flört. Az a baj, hogy ti már mindent jelnek vesztek.

Egyik munkatársam csak azért gondolta, hogy van esélye, mert köszöntem neki a folyosón ha összetalálkoztunk.

2023. szept. 30. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7 ez igen komoly!
2023. szept. 30. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!