Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen félreérthetőek a nők sokszor?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor belefutottam abba a barátoknál, kollégáknál hogy tök jól megvolt az összhang, nagyon jól beszélgettünk, mosolyogtunk, nevettünk, éreztem hogy adja a jeleket, hogy úgy néz rám, hogy többet akar, éreztem a vibrálást a kémiát, mikor randira hívtam nemet mondott...2023. szept. 30. 09:35
1/8 anonim válasza:
Te értetted félre, vagy tettél olyasmit amivel elriasztottad, esetleg egótunningon többre nem kellettél.
2/8 anonim válasza:
Megnyugtatlak a férfitársaid is pont ezt teszik egy csomő nővel. Egoboosting a neve.
3/8 anonim válasza:
Ebben mi a félreérthető? Nagyon szegényes lehet a lelkivilága annak, aki csak azért beszélget valakivel, hogy hátha szex vagy párkapcsolat lesz a szituból. Simán lehet csak barátkozni, meg csak azért beszélgetni valakivel, mert szimpatikus, jó fej, sok a közös téma, pl munkatársak esetén. Az is lehet, hogy a másik egyébként vonzó, ezt nyilván látja mindenki, aki nem vak, de nem akarsz vele kapcsolatot, mert csak. /foglalt, nemrég szakított, leszbikus, aszexuális, szerelmes valakibe, totál más értékrend, ízlésvilág, épp külföldre készül, vagy szingli ugyan, de nem vonzódik annyira, hogy randizzon, nem akar párkapcsolatot/ Az egy elég nagy halmaz, aki szerintem helyes, vonzó, esetleg kicsit megbizserget, ha ránézek/beszélgetünk, de sokkal kisebb az a kör, akivel randiznék is. Ezzel ti, pasik is így vagytok, nem egy atomfizika rájönni.
4/8 anonim válasza:
Sokan vannak akik kedvesek mindenkivel és ezt a férfiak flörtnek veszik. Pl a pultos barátnőm így van vele ….
5/8 anonim válasza:
Olyan is lehet, hogy tényleg tetszel neki, viszont tovább vinni ezt nem akarja, mert mondjuk nem akar munkatárssal randizni, esetleg van valakije.Persze lehet, csak simán te gondolsz többre.
7/8 anonim válasza:
A kedvesség, a beszélgetés, a barátkozás nem flört. Az a baj, hogy ti már mindent jelnek vesztek.
Egyik munkatársam csak azért gondolta, hogy van esélye, mert köszöntem neki a folyosón ha összetalálkoztunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!