Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen félreérthetőek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félreérthetőek a nők?

Figyelt kérdés

Egy cégnél vagyok és egy feltűnően csinos 24 éves egyetemista gyakornok lány jött hozzánk. Nagyon mosolygós kedves volt velem, mindig mikor rám nézett rám mosolygott, egyértelmű volt hogy akart valamit tőlem, csodálkoztam is mert eléggé csúnyának mondanak és jóval idősebb vagyok nála...

Mikor kettesben voltunk délután nem bírtam tovább ezt a játékot és csoda szép nyakát elkezdtem csókolni, simogatni, ő csak kiborult hogy hogyan képzelem és elrohant....

2022. máj. 17. 10:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem...
2022. máj. 17. 11:05
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Jézus…én is mosolygok mindenkire, ilyen a természetem. De ez nem azt jelenti, hogy szeretnék is a másiktól valamit. Vagy ha igen, akkor sem azt hogy random nyakon csókoljon
2022. máj. 17. 11:08
 3/24 anonim ***** válasza:
99%
Jajj te kis troll, ez túl erőltetett.
 4/24 anonim ***** válasza:
95%

Abból, hogy kedves volt veled és mosolygot, te azt feltételezed, hogy többet is akar?

Nem lehet, hogy csak szimplán ilyen a természete?

Te kajak bolond vagy ha csak úgy elkezdted csókolgatni a nyakát.

Ugye tudod, hogy ez szexuális zaklatás, amiért kibaszhatnak és/vagy feljelenthetnek?!?!

5/24 anonim ***** válasza:
98%
Csak te vagy egy kiéhezett fasz és értelmezed még az illemet is nyomulásnak. Elég elterjedt sajnos a buta fajtád.
 6/24 A kérdező kommentje:

4. Ő is zaklatott feltűnő öltözködésével...

Rám sokkal többet mosolygott

2022. máj. 17. 11:10
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő volt félreérthető, te gondoltál többet az egyszerű kedvességbe. Nem játék volt, egyszerűen egy kedves és mosolygós jellem és ezt nem fél kimutatni. Én is ilyen vagyok, nincs mögötte semmi.

Eleve undorító, hogy az engedélye nélkül, csak úgy hirtelen megcsókolod.

24/L

2022. máj. 17. 11:11
 8/24 A kérdező kommentje:

"Csak te vagy egy kiéhezett fa##"

Szerintem te is az lennél ha 3 éve nem voltál volna senkivel

2022. máj. 17. 11:16
 9/24 anonim ***** válasza:
98%
Akkor menj prostituálthoz, de ne másokat zaklass.
2022. máj. 17. 11:17
 10/24 A kérdező kommentje:
9. Fúj..."használt bugyi" nem kell
2022. máj. 17. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!