Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen félreérthetőek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félreérthetőek a nők?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon csinos vonzó 27 éves kolléganőm..sokat beszélgettünk az utóbbi időben és mindig mondta hogy milyen borzasztó a pasija, mennyire rossz a kapcsolata. Aztán hogy én mennyire jó pasi vagyok és kár hogy azok a tulajdonságok nincsenek meg benne, mint bennem.

Aztán olyan vonzó volt számomra, hogy egy csókot adtak neki... ő gyorsan eltolt hogy hülye vagyok.. Jézusom és gyorsan ott hagyott..

2020. szept. 23. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
A férfiak is ugyanezt csinálják, panaszpartit tartanak aztán hazamennek ugyanahhoz a nőhöz akit egésznap szidtak.
2020. szept. 23. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Csak baretzonaba gondolt. Meg se közelíted a barátját.
2020. szept. 23. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Ja, mert ha egy nő megdicséri egy-két tulajdonságodat, és akkor te azt hiszed, hogy ez feljogosít téged, hogy megcsókold?

Normális vagy, ember? Olyan tapló p..raszt vagy, hogy csoda lesz, ha egyáltalán lesz valakid is az életben.

2020. szept. 23. 15:24
 4/10 A kérdező kommentje:
2. ezt nem értem...
2020. szept. 23. 15:24
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem. Semmi jelét nem adta, hogy bármit is akar tőled. Csak panaszkodott egy sort. SZoktak emberek.
2020. szept. 23. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy ezt csinálta, mikor van kapcsolata, jesszus... Jó nagy bunkó vagy! Csak ez szutyok csókolózik félre, nő soha, akkor sem, ha rossz a kapcsolata.
2020. szept. 23. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Friendzone-ban vagy, a lelki szemetesládája akinek panaszkodik, de nem akar semmit. Te gondoltad túl a dolgot, mert túl akartad gondolni. Nem azt láttad ami van, hanem amit látni akartál.
2020. szept. 23. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Panaszkodni akart egy sort. Azért dicsért meg, hogy kedves legyen, nem azért mert bejössz neki.

A csók előtt hozzáértél egyáltalán? Mert a "lesmárolom a semmiből" csak a filmekben működik.

2020. szept. 23. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora balfsz vagy ember :D
2020. szept. 23. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

"Ja, mert ha egy nő megdicséri egy-két tulajdonságodat, és akkor te azt hiszed, hogy ez feljogosít téged, hogy megcsókold?

Normális vagy, ember? Olyan tapló p..raszt vagy, hogy csoda lesz, ha egyáltalán lesz valakid is az életben."

Azért a kérdező csak megcsókolta. Szerintem a te szidalmazásod sokkal gázabb, a kérdező félreértett valakit, te meg mintha szétverte volna a nőt. Idióta. xD

2020. szept. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!