Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért ennyire félreérthetőek amikor semmit nem akarnak?
Volt olyan nő ismerősöm, aki egyértelmű jeleket adott, simogatott, rám nézett többször mikor társaságban beszélgettünk, sokat mosolygott rám, olyanokat mondott nekem, hogy milyen szerencsés lesz a következő párod, kérdezgette milyenek voltak az exeim, szagoljam meg a parfümjét milyen stb.
Aztán lépéseket tettem felé és azt mondta hogy hát ő nem érzi a kémiát és nincs meg az a plusz...
Ebben semmi félreérthetőség nem volt, te voltál valószínű túl töketlen.
Én nőként azért szoktam utólag mondani hogy nem akarok inkább semmit, és nem is tetszik már, mert túl töketlen volt hogy észrevegye és vegye a lapot, főleg ha semmilyen visszajelzést nem ad. Szerintem ezek elég egyértelmű jelek amiket írtál, és ha erre nem reagál valamit a másik fél akkor elég nagy balfék lehet, akivel jobb ha össze sem jön az ember lánya.
Nyilván van az a eset is amikor nem kölcsönös a vonzalom, de akkor is valahogy tudtára kell adni a másik félnek, hogy felesleges a műsor.
Persze vannak nők akik tényleg szórakoznak, de azok nem mondanak ilyet hogy szerencsés lesz a jövőbeli barátnőd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!