Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért ennyire félreérthetőek?
"van egy lány barátnőm aki túl kedves velem, tök szépeket írt mindig hogy milyen cuki vagyok, tök helyes vagyok élőben és mindig ölelgetett állandóan dicsért, simogatott, nyakamban volt."
Flörtölt veled szó szerint, nyalogatta/harapdosta a száját, mondta, hogy vonzódik hozzád, hogy lefeküdne veled?
Ha ilyesmikre egyetlenegyszer sem került sor akkor barátnak tartott, akinek megjegyezte milyen aranyos, vagy a "nyakában volt" - ez most mit jelent: ölelést, öledbe ült, koncerten a vállaidra ült, vagy jógáztatok?
Szerintem ez nagyon általános jelenség, és nagyon nehéz is. Ha egy nő érdektelen, távolságtartó a férfiakkal, akkor máris el van könyvelve beképzelt kurvának, prűdnek, keserű karótnyeltnek.
Ha meg kedvesek a nők,a férfiak értik félre. Nagyon nehéz a kettő között a középutat megtalálni.
Én se értem komolyan.
Miért baj az, hogy egy lány barát vagy férfi barát megöleli a másikat, vagy azt mondja, hogy helyes, kedves, megérinti a kezét? Oké ha csak haverok vagytok akkor félreértés történhet, de barátságba belefér mindaz amit ő csinált.
Ha te eleve azért "barátkoztál" vele hogy talán majd egyszer esélyed lesz akkor miért ő a hibás?
#15 Te ölelgeted a haverjaidat, simogatod őket, édesemnek hívod őket?Ajajj, akkor vannak bajok.Próbáld meg ezt férfiként eljátszani a haveroddal, szerintem nagyon gyorsan pofán leszel verve.
Nők sem viselkednek így más nőkkel.
"Ha egy nőnek igazán bejön egy pasi, attól zavarba jön, két szót alig bír kinyögni előtte és az is előfordulhat, hogy kerüli a társaságát. Amúgy a szerelmes férfiak is ilyenek. Aki a másik nyakában cukimukiskodik, az csak játszik meg egót növel."
Ahány ember, annyiféleképpen viselkedik, ha szerelmes.
"Ez nem kedvesség, mivel semmilyen ember nem taperolja így az azonos nemű barátait.Kit áltattok azzal, hogy ez kedvesség?Nem az.Ez flörtölés."
Én taperolom minden barátomat, akármilyen nemű, és soha nem flörtölök.
Miért kell 8 milliárd emberre ráhúzni ilyen hülye szabályokat?
Te honnan tudod, hogy az összes nő a világon barátságban hogyan szólítsa egymást, vagy miért gáz olyasmi ellenkező nemű barátság esetén, hogy megölelik egymást, puszit adnak egymásnak arcra búcsúzáskor, támaszt nyújt az egyik a másiknak nehéz helyzetben? Aki belelát egy becenévbe, ölelésbe, pozitív véleménybe, vagy egy pár kar-kéz akár arcsimításba valamit barátság esetén az egyáltalán nem barátkozni akar.
Az megint más ha az ölébe csücsülne főleg többször, játszaná az eszét, kirívóan viselkedne, kihasználná a jóhiszeműségét, de semmi olyasmit nem írt.
Úgyhogy nem költök hozzá taperolást, se flörtöt.
Amúgy a flört kölcsönös szokott lenni, a kihívó viselkedés más téma. De én még mindig nem értem mit lehet félreérteni a cuki megnevezés, "nyakában lógott" megnyilvánuláson.
Innen is látszik, hogy a barátság ellenkezi neműek között nem igazán működik, az egyik mindig félreérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!