Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért ennyire félreérthetőek?
Azért maradjunk annyiban, hogy egy nő pontosan tisztában van azzal, hogy mit művel, mikor így viselkedik.Arra jó vagy, hogy beszélgessetek, szórakoztastd, tuningold az egóját, szeretgesd, megtegyél neki szívességeket, de arra nem, hogy a párja legyél.
Szándékosan félrevezet, mert tudja, hogy egy sima haver nem viselkedne vele úgy, mint egy olyan férfi, akit a félreérthető viselkedésével hiteget.
Én nőként nem flörtölök olyan férfiakkal, akikkel csak barátkozni akarok.A nő barátaival sem viselkedik így egy nő sem, akkor egy férfi baráttal ugyan, miért kéne?
"hogy egy sima haver nem viselkedne vele úgy, mint egy olyan férfi, akit a félreérthető viselkedésével hiteget"
Szerintem azért ez is gond, miért nem lehet rendes egy sima haver?
Pl ha lesz lányod gondolom ott elvárnád hogy az osztálytársai vagy akikkel megy nyaralni, rendesek legyenek vele hátsó szándékok nélkül is.
#7 A rendes vele, meg az, hogy mondjuk udvarol neki, két különböző dolog.Szerintem te nem érted mire gondolok.
Rendes dolog például beszélgetni valakivel.
De teszem azt egy sima baráttal sem fogod mondjuk kifestetni az egész lakásod, esetleg (drága) ajándékokat elfogadni tőle, stb stb.Mert ismerek olyan nőket, akik így "barátkoznak" a férfiakkal.Aztán persze, mikor a férfi megkérdezi, hogy akkor mi van velük, akkor ők csak barátok.
Rendesnek lenni, meg visszaélni valaki jóindulatával két külön dolog.
Te ezek szerint pl. úgy vagy "rendes" az azonos nemű barátaiddal is, hogy ölelgeted őket, lógsz a nyakukba, simogatot őket, meg jóformán szerelmes becézéseket intézel hozzájuk?
Ugyanmár...Egy RENDES NŐ nem viselkedik így a barátaival.Miért nem erről írsz?Ha lenne lányod, remélem megtanítanád neki, hogy ilyet nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!