Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért ennyire félreérthetőek?

Figyelt kérdés
Nem értem ezeket a nőket komolyan mondom, van egy lány barátnőm aki túl kedves velem, tök szépeket írt mindig hogy milyen cuki vagyok, tök helyes vagyok élőben és mindig ölelgetett állandóan dicsért, simogatott, nyakamban volt. Az összes nő ismerősöm azt mondta hogy egyértelműen flörtöl velem és többet akar tőlem, így bátorságot vettem és randira hívtam, rám nézett és azt mondta: "hát de édes Lacim mi csak barátok vagyunk"
2024. jan. 28. 18:19
1 2 3
 1/22 Lazy Lover ***** válasza:
26%
Huu hányszor meg szívtam én is így azt hittem hogy azért csináljak mert be jövök neki erre csak barátok vagyunk....
2024. jan. 28. 18:23
 2/22 anonim ***** válasza:
59%
Attól, hogy megölel, vagy megdicsér attól még nem néz rád potenciális partnerként.
2024. jan. 28. 18:26
 3/22 anonim ***** válasza:
52%
attól, hogy megölel, becézget, dicsér, simogat, flörtöl, szájába veszi a hímvessződet, még nem néz rád potenciális partnerként, ez tök egyértelmű
2024. jan. 28. 18:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok valamit. Nőként nem tudom, mit gondol a többi nő. Mindenki csak azt tudja, ő maga mit gondol.
2024. jan. 28. 18:38
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

Azért maradjunk annyiban, hogy egy nő pontosan tisztában van azzal, hogy mit művel, mikor így viselkedik.Arra jó vagy, hogy beszélgessetek, szórakoztastd, tuningold az egóját, szeretgesd, megtegyél neki szívességeket, de arra nem, hogy a párja legyél.

Szándékosan félrevezet, mert tudja, hogy egy sima haver nem viselkedne vele úgy, mint egy olyan férfi, akit a félreérthető viselkedésével hiteget.

Én nőként nem flörtölök olyan férfiakkal, akikkel csak barátkozni akarok.A nő barátaival sem viselkedik így egy nő sem, akkor egy férfi baráttal ugyan, miért kéne?

2024. jan. 28. 18:38
 6/22 anonim ***** válasza:
szórakoztasd*
2024. jan. 28. 18:39
 7/22 anonim ***** válasza:
78%

"hogy egy sima haver nem viselkedne vele úgy, mint egy olyan férfi, akit a félreérthető viselkedésével hiteget"

Szerintem azért ez is gond, miért nem lehet rendes egy sima haver?

Pl ha lesz lányod gondolom ott elvárnád hogy az osztálytársai vagy akikkel megy nyaralni, rendesek legyenek vele hátsó szándékok nélkül is.

2024. jan. 28. 18:43
 8/22 anonim ***** válasza:
Az ölelkezés és tsi. részéről egy pótcselekvés, mert engeded neki, így ez neki fontosabb inkább, nem neked tesz ezzel jót.
2024. jan. 28. 18:51
 9/22 anonim ***** válasza:
97%
Édes Lacim, egyáltalán nem ismered a nőket. Ha egy nőnek igazán bejön egy pasi, attól zavarba jön, két szót alig bír kinyögni előtte és az is előfordulhat, hogy kerüli a társaságát. Amúgy a szerelmes férfiak is ilyenek. Aki a másik nyakában cukimukiskodik, az csak játszik meg egót növel.
2024. jan. 28. 18:54
 10/22 anonim ***** válasza:
83%

#7 A rendes vele, meg az, hogy mondjuk udvarol neki, két különböző dolog.Szerintem te nem érted mire gondolok.

Rendes dolog például beszélgetni valakivel.

De teszem azt egy sima baráttal sem fogod mondjuk kifestetni az egész lakásod, esetleg (drága) ajándékokat elfogadni tőle, stb stb.Mert ismerek olyan nőket, akik így "barátkoznak" a férfiakkal.Aztán persze, mikor a férfi megkérdezi, hogy akkor mi van velük, akkor ők csak barátok.

Rendesnek lenni, meg visszaélni valaki jóindulatával két külön dolog.

Te ezek szerint pl. úgy vagy "rendes" az azonos nemű barátaiddal is, hogy ölelgeted őket, lógsz a nyakukba, simogatot őket, meg jóformán szerelmes becézéseket intézel hozzájuk?

Ugyanmár...Egy RENDES NŐ nem viselkedik így a barátaival.Miért nem erről írsz?Ha lenne lányod, remélem megtanítanád neki, hogy ilyet nem illik.

2024. jan. 28. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!