Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a férfiaknak fizetni a randipartner fogyasztását?

Figyelt kérdés
Valószínűleg 5000 forint alatti összegről van szó, ennyit olyan nehéz kifizetni tényleg? Csak itt gyk-n nyivákolnak emiatt. Ez egy gesztus. Elhívtad, meg akarod ismerni, egy kávé árát nem éri meg a neked tetsző nő? Oké értem, a nőnek is van állása, fizesse a sajátját. Akkor ennyi erővel ha együtt éltek akkor ne várd el, hogy megfőzi az ebédet, akár csak egyszer is, mert az csak régen volt a nő dolga...
2024. jan. 24. 14:37
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a hosszú regényt ma már nem olvasom végig. Ha holnap még egyáltalán emlékezni fogok erre a kérdésre és a körülötte kibontakozó fingfűrészelésre, akkor lehet, hogy szánok rá időt. De inkább alszom lassan. Több értelme van.
2024. jan. 24. 21:42
 52/55 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem az fizessen, aki elhívja a másikat."

És ki fogja elhívni a másikat?

Persze hogy a férfi, mert úgy "illik"!

2024. jan. 25. 01:23
 53/55 anonim ***** válasza:
11%
Na azért legyen velem a nő, mert fizetni tudok neki kávét, sütit, aztán meg az egész életét...!
2024. jan. 25. 01:24
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Pasik!

Nem kell fizetnetek semmit. De akkor ne is randizzatok!

2024. jan. 25. 01:29
 55/55 anonim ***** válasza:

#52 Ha ez nekem szólt, akkor olvasd tovább azt a kommentet, amiből idéztél.

Várjá' segítek!

"Szerintem az fizessen, aki elhívja a másikat. Azért, mert aki elhív, az választ helyszínt, tehát válasszon annak megfelelően, ami bele fog férni NEKI, aki elhívta a másikat. Ha nem tudom meghívni egy ebédre, akkor nem ebédelni viszem a csajt, hanem olyan helyre, ami belefér nekem. Ha felajánlja, hogy fizessük felesbe, oké, ha nem, az se mínusz pont önmagában minimum az ismerkedési szakasz elején.

ÉS lehet azzal jönni, hogy a nők nem hívnak el, de legyünk őszinték... Nem elenyésző az a férfi-réteg, akik hangoztatják, hogy nem kezdenének olyan nővel, aki randira hívja őket, meg azzal jönnek, hogy kiábrándító az ilyesmi. Amíg ez a réteg jelentős, addig ne rinyáljunk már, hogy drága randira hívtuk a lányt, mekkora szemét, hogy azt gondolta, hogy ezt jól átgondoltuk. :D"

2024. jan. 25. 01:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!