Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a férfiaknak fizetni a randipartner fogyasztását?
Sajnos sok kicsi, sokra megy.
Évekkel ezelőtt intenzíven használtam több társkereső platformot is.
Mire átverekedtem magamat a sok értéktelen partnerjelöltön* és letisztult, azaz lett egy hasznos állomány** eleve sok energiámba tellett.
Az agglomerációban éltem akkor, azaz egy randi az vagy 60-70km (odavissza összesen) autózást vagy 2x50perc vonatozást igényelt, ami szintén pénz és idő.
Mondjuk bementem a Nyugatihoz, a Wstendben a Starbucksban akkor 4-500 Forintért lehetett kávézni/fő.
Namost a gond nem ezzel van, hanem azzal, hogy a hasznos állomány** jelentős része egyből haszontalan vattalétszámmá* silányult és így mondjuk ha egy hónapban "letoltam" 15-20 randit, az benzinben/vonatjegyben, kávéházi fogyasztásban már összességében tetemes összeget tett ki. Mindezt azért, hogy megtudjam, hogy pintyőkének még korai egy párkapcsolat (de jó, hogy azért fenn vagy a társkerin, basszzam az anyád), vagy következő nap már ELEGÁNSAN nem vagyok az ismerőse leghostol, stb stb stb.
Szóval a nagy számok törvénye és a mennyiségi terminusok miatt sokall be az ember.
* haszontalan, értéktelen vattalétszám/töltelékállomány: akivel csak többen és nem többek vagyunk, flegmázik, szórakozik, nem akar talizni, csak rabolja az időmet a fasságaival, aztán úgyis kifarsul vagy már online ghostol
**hasznos állomány: akibe érdemes energiát fektetni, mert legalább talizni, ismerkedni akar a való életben is és nem csak az időmmel és az energiaforrásaimmal játszik. Sajnos egy részük átlényegül a másik csoportba, de legalább egy jót beszélgettél, legalább talizni akart stb.
Beszarok, hogy párezres tételeken megy a vita. Komolyan, férfiak és nők egyaránt valami elképesztő mértékben fillérbaszók. Nem kicseszett mindegy, hogy melyikőtök fizet ki kétezret az első randin?
Ezekből lesznek azok az emberek, akik kisegítenek 50 forinttal a MÁV automatánál és aztán visszakérik. Röhej, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!