Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha a randipartneremnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a randipartneremnél nem ülök rá a wc-re, mert még nem ismerem annyira, hogy ilyen tekintetben (higiénia) megbízzak benne?

Figyelt kérdés

Ugye idegen helyen alapból nem ülünk rá az ülőkére. Én ilyen dolgokra sajnos kényes vagyok.

Úgyhogy mikor nála voltam tegnap elsőnek, akkor bizony kipárnáztam a hosszabb folyamatnál. (22/n)

2023. máj. 16. 19:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha a farkára se ülsz rá, nem gáz.
2023. máj. 16. 19:55
 2/26 anonim ***** válasza:
81%

#1 xD

Szerintem arra ráült ha már nála van :D

2023. máj. 16. 19:59
 3/26 anonim ***** válasza:
72%
Hát eléggé. Ha van valami az ülőkén, akkor átázik a papíron és ugyanúgy rajta lesz a combodon. De mivel a nyálkahártyáddal kell érintkeznie a cuccnak, így esélytelen, hogy a combodon lévő cumótól elkapj valamit. De ha leülsz vagy csak 2 centire felette guggolsz, ugyanúgy feltud csapódni a víz a wc-ből. Szal feleslegesen pazarolsz meg parázol. Ha zavar, töröld le papírral és üljél le.
2023. máj. 16. 20:02
 4/26 anonim ***** válasza:
69%
Hányszor ültem rá Plázába is ,semmi bajom nem lett
2023. máj. 16. 20:05
 5/26 anonim ***** válasza:
79%

Ha kimondottan koszosnak tűnik, érthető. Ugyanakkor viszont, vkinek az otthonában lévő budit ne hasonlítsunk már mondjuk egy nyilvános vécéhez, ahol naponta rengeteg ember megfordul!

Az érdekes kérdés az, Gyakorin sok ilyen van, miért kell okvetlenül randipartnernél kulázni? Mindenkire rájön a szapora, vagy komolyan, pár órát mondjuk nem lehet kibírni kakilás nélkül?

2023. máj. 16. 20:30
 6/26 anonim ***** válasza:
72%
5-ös, a nők pisiléshez is leülnek. Vagy levitálnak az ülőke fölött, de olyankor ssnszos, hogy pisis lesz valami. És kevés nő bír ki 3-4-5 órát pisilés nélkül, pláne ha mondjuk iszogatni ment át a partnerhez.
2023. máj. 16. 20:37
 7/26 anonim ***** válasza:
72%

Én se ülök rá sehol az ülőkére.

Nincs ezzel baj.

2023. máj. 16. 20:41
 8/26 anonim ***** válasza:
50%
6-os: Nő vagyok, köszi, hogy próbálsz felvilágosítani, de nem igazán értem a kommentet, hogy jön az enyémhez.
2023. máj. 16. 20:54
 9/26 anonim ***** válasza:
76%
Az égvilágon semmi értelme nem ráülni, hacsak nem látványosan sz.arfoltos vagy ilyesmi.
2023. máj. 16. 20:56
 10/26 anonim ***** válasza:
67%
9 úgy, hogy nem biztos, hogy kulabá volt
2023. máj. 16. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!