Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a randipartneremnél nem ülök rá a wc-re, mert még nem ismerem annyira, hogy ilyen tekintetben (higiénia) megbízzak benne?
Figyelt kérdés
Ugye idegen helyen alapból nem ülünk rá az ülőkére. Én ilyen dolgokra sajnos kényes vagyok.
Úgyhogy mikor nála voltam tegnap elsőnek, akkor bizony kipárnáztam a hosszabb folyamatnál. (22/n)
2023. máj. 16. 19:54
21/26 anonim válasza:
Bárkivel megeshet hogy elkapja a wczhetnék. Akkor nincs mit tenni, menni kell. Én se ülök le sehol máshol, se rokonoknál, se barátoknál, ott se ahol patyolat tisztaság van. Nem hogy plázákban ezer ember után.
22/26 anonim válasza:
"Akkor nincs mit tenni, menni kell."
Fosásnál, amit olyan nehéz szorítani, hogy lépni nem tudsz, mert félő, hogy kicsurog. Sima napi kakit vissza tudsz tartani, míg hazaérsz, ezért szoktál át a pelenkáról a bilire.
23/26 anonim válasza:
Szóval a szerszámába beleültél, de a wc-re nem vagy hajlandó 😅
24/26 anonim válasza:
21
Grat, nagyon nagyon sok fertőzéstől óvtad meg a combod feltehetőleg sértetlen bőrét! :)
25/26 anonim válasza:
22. Nem egészséges tartogatni.
Plusz sok embernél vannak bélproblémák akkor szintúgy nem szerencsés.
24. Egy kilométerről pisilek a wc-be, félek hogy mi van ha pl vissza fröccsen.
26/26 anonim válasza:
Srácok. A farokra óvszert húzunk, így védjük a nemiszerveket. A farok nem érintkezik semmilyen módon a szarral, de még annyi vizelet sem jön ki belőle szex közben, mint hugyozásnál. Úgyhogy hagyjuk már ezt a fszbaülős dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!