Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a randipartneremnél nem ülök rá a wc-re, mert még nem ismerem annyira, hogy ilyen tekintetben (higiénia) megbízzak benne?
Figyelt kérdés
Ugye idegen helyen alapból nem ülünk rá az ülőkére. Én ilyen dolgokra sajnos kényes vagyok.
Úgyhogy mikor nála voltam tegnap elsőnek, akkor bizony kipárnáztam a hosszabb folyamatnál. (22/n)
2023. máj. 16. 19:54
11/26 anonim válasza:
11
De igen. Olvasd újra a kérdést.
12/26 anonim válasza:
A kezét azért megfogod? Farka is van ám!
13/26 anonim válasza:
11-es: „akkor bizony kipárnáztam a hosszabb folyamatnál.” Nekem ez kula bácsira utal:-) De mindegy is, nem ez a kérdés.
14/26 anonim válasza:
Eleinte én se tudtam senkinél. Pisinél felhajtottam az ülőket es fölé guggoltam, nagy dolognal meg... na olyat ameg csak randipartner volt nem is tudtam volna. 1-2 napot is kibirtam ugy hogy nem is kellett. Amikor meg mar ott tartunk hogy hosszabb tav, akkor meg már mindegy, akkor mar siman ráülök.
15/26 anonim válasza:
Én nem járok szarni az új randi partnereimhez.
16/26 anonim válasza:
Akik nem paráznak friss, akár baráti, akár romantikus kapcsolatban a másiknál szarni, azok emberek nem félnek a világon semmitől.
17/26 anonim válasza:
En is ilyen vagyok nyugi. Csak itthon vagy a szuleimnel ulok ra. Egyszeruen mashol nem megy. De egyeb rokonoknal is ha pisilni kell, akkor mindig Rubint Rekazok xd :D
18/26 anonim válasza:
Én férfiként meg rokonoknál se. Én is nagyon harlkis vagyok.
Ami azt illeti oda guggolok aztán mehet
19/26 anonim válasza:
Alapból gáz kipárnázni a wc-ülőkét, de amúgy gondolom nem volt bent veled, így nem látta.
20/26 A kérdező kommentje:
15/
Én sem szoktam, félreérted. Viszont reggel, mikor felébredtem nem volt más választásom, mert kikívánkozott belőlem sajnos.
2023. máj. 17. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!