Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randipartnerem nem reagál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randipartnerem nem reagál semmit a szexuális viccem óta amivel félreértettük egymást , mi tévő legyek ?

Figyelt kérdés

Tegnap este voltunk vacsorázni már harmadik randi és szó is volt róla , hogy majd átjön hétvégén Húsvétkor és akkor már lesz valami , na most én mondtam , hogy Húsvétkor majd meglocsolom viszont kicsit félreértettük egymást ő valószínűleg tényelg arra gondolt én meg a másik locsolásra és mondta, hogy nem szereti ha a hajába megy , mire mondtam viccesen azt híve hogy vette a lapot, hogy azt én se jobban szeretem ha szájba megy és akkor láttam az arcán hogy kapcsolt de nagyon megsértődött a vacsorát még befejeztük de elég rossz hangulatba és egyből el is köszöntünk nem is engedte hogy haza vigyem azóta meg se Facebookon se telefonon nem érem el, előtte pedig teljes összhangba voltunk élőben meg online is egész nap beszéltünk , ő 28 éves én meg 30 szóval nem ilyen tinisértődésről lehet szó.

Tényleg ennyire rosszat mondtam ezzel ? Korábban is volt már szexuális téma és nem tünt úgy mintha az zavarná

2022. ápr. 12. 17:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sem tetszene, ha a számba akarn élvezni. Egyszerűen mások vagytok.
2022. ápr. 12. 18:01
 2/28 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy arra utal hogy nem szereti ha a hajába megy a cucc
2022. ápr. 12. 18:05
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Értem. Neki nem tetszik, hogy már gechivel akarod összekenni.
2022. ápr. 12. 18:06
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Tipikus primitív pasi humor
2022. ápr. 12. 18:09
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, nem egymást kerestetétek
2022. ápr. 12. 18:13
 6/28 A kérdező kommentje:

De előtte is beszéltünk már ilyen témáról meg szopásról is , nem konkrétan

a szájbaélvezésről de körüljártuk a témát többször is ilyen olyan régi sztorikból stb

Nem azt mondtam neki hogy nyelje le vagy valami nem értem ezen miért sértődött igy meg amikor ha nem lövöm be ezt a poént akkor pont ez történt volna hétvégén már

2022. ápr. 12. 18:13
 7/28 anonim ***** válasza:
87%
Honnan tudod, hogy a szájába élvezhetnél?
2022. ápr. 12. 18:15
 8/28 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg nem nézted be a témát, csak nincs érzéked a finom árnyalatokhoz.

Elvétetted a tánclépést.

2022. ápr. 12. 18:17
 9/28 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy gumiba nem tudok elmenni maximum első alkalomnál ha előtte mondjuk 1 hétig önmegtartóztatásba vagyok , mondta hogy nem gond majd a menet végén leápol , nyilván köntörfalazva kicsit nem ilyen nyíltan leírva de ez volt a lényege

Amúgy meg hova máshova? minden eddigi barátnőmmel így volt , abba mi az élvezet ha a menet végén csak simán kiveri? azt magamnak is tudom

2022. ápr. 12. 18:17
 10/28 anonim ***** válasza:
96%

Hova máshova? A saját szádba, vagy anyukádéba.

És már elkezdted a kamut, hogy "gumiban nem megy". A lánynak baromi nagy szerencséje volt, most kéne lottóznia.

2022. ápr. 12. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!