Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randipartnerem nem reagál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randipartnerem nem reagál semmit a szexuális viccem óta amivel félreértettük egymást , mi tévő legyek ?

Figyelt kérdés

Tegnap este voltunk vacsorázni már harmadik randi és szó is volt róla , hogy majd átjön hétvégén Húsvétkor és akkor már lesz valami , na most én mondtam , hogy Húsvétkor majd meglocsolom viszont kicsit félreértettük egymást ő valószínűleg tényelg arra gondolt én meg a másik locsolásra és mondta, hogy nem szereti ha a hajába megy , mire mondtam viccesen azt híve hogy vette a lapot, hogy azt én se jobban szeretem ha szájba megy és akkor láttam az arcán hogy kapcsolt de nagyon megsértődött a vacsorát még befejeztük de elég rossz hangulatba és egyből el is köszöntünk nem is engedte hogy haza vigyem azóta meg se Facebookon se telefonon nem érem el, előtte pedig teljes összhangba voltunk élőben meg online is egész nap beszéltünk , ő 28 éves én meg 30 szóval nem ilyen tinisértődésről lehet szó.

Tényleg ennyire rosszat mondtam ezzel ? Korábban is volt már szexuális téma és nem tünt úgy mintha az zavarná

2022. ápr. 12. 17:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%
Hát amúgy se akart tőled semmit csak az ingyen kaját. Szórakozott veled mert látta balek vagy.
2022. ápr. 12. 18:23
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
"Miért vannak inkább egyedül a nők?"
2022. ápr. 12. 18:24
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy szórakozott volna velem

Attól hogy egyedül van egy nő ugyanúgy dugatja magát ezzel-azzal csak nincs kapcsolatban

2022. ápr. 12. 18:26
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
Egyedül vagyok, és magamat dugom. Ilyen gechis díszfaszok maradjanak az anyjuknál.
2022. ápr. 12. 18:43
 15/28 A kérdező kommentje:

Jó neked , ilyen mentalitással jobban is jár minden pali ha elkerül

2022. ápr. 12. 18:48
 16/28 anonim ***** válasza:
94%
Pláne az ilyen gusztustalanok, mint te. 🤮
2022. ápr. 12. 18:51
 17/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindenki akar spermat a szajaba, erre nem gondoltal? Nyeld le te nyugodtan.
2022. ápr. 12. 18:54
 18/28 A kérdező kommentje:

Nem kell lenyelni azt én se várom el sőt nem is szeretem, nem értem mire gerjednek párat attól, de az nálam alap hogy a párom szájába élvezhessek mivel máshogy nem is kivitelezhető, hogy szopás közben élvezzek el..

Nem az a lényeg hogy a szájába de csak úgy megoldható hogy szopás közbe történjen , nekem ne kiverje azt magamnak is megtudom oldani

2022. ápr. 12. 19:00
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
Nem volt itt félreértés, szar volt a poénod és nem vagy akkora humor kóker, mint gondolod.
2022. ápr. 12. 19:17
 20/28 anonim ***** válasza:
96%
Ez a kérdés miért van a társkeresési probléma kategóriájába és miért nem a szexualitas kategoriaba?
2022. ápr. 12. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!