Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő azt állítja, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő azt állítja, nem engedi fizetni a randipartnerét. De miért akad ki, ha más meg igen?

Figyelt kérdés

Itt olvastam egy kérdés alatt. Egy nő írta kommentben, hogy ő, amikor randizott, a férfiak meghívták étterembe. Alá írta egy másik nő, kiakadt hangnemben, hogy ő nem volt soha hajlandó megengedni egy férfinak sem, hogy fizessen, hiszen ő is ki tudja fizetni magának.

Na, mielőtt itt rosszul használnánk a feminista jelzőt, ez nem egy szitokszó, hiszen eredeti értelemben feminista akkor vagy, ha szerinted is egyenjogúságnak kéne lennie. Tehát, hogy a nők is dolgozzanak, szavazzanak, vezessenek autót, önállóan tudjanak létezni, férfiak nélkül is, ne a férje döntse el, hogy felvehet-e hitelt, vagy sem. Nem azok a feministák, akik többlet jogot akarnak és elnyomni a férfiakat. Az első randis meghívás pedig nem egyenjogúság kérdése, az egy gesztus, én hívlak el én fizetek, te hívsz el te fizetsz. (2022-ben a nők is elhívhatnak férfit randizni)

Nincs azzal baj, hogy az említett hölgy ragaszkodik ahhoz, hogy ő fizessen, de nem értem, miért nézi le azokat, akik elfogadják a meghívást, miért akad ki egy ilyen tényen.

2022. febr. 12. 18:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy privát üzenetben kellett volna az adott nőt megkérdezni ,mert nem látunk a fejébe.
2022. febr. 12. 18:50
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Ezt tőle kellett volna megkérdezni, erre csak annyit tudok mondani, hogy túlzásba viszi. Azt csinál, amit akar, de az még nem a feminizmus eltiprása, ha egy nő hagyja, hogy fizessenek helyette. Szerintem is csak egy gesztusról van szó, és kár kiakadni miatta, de nem tudom, hogy őt konkrétan miért zavarta ennyire.
2022. febr. 12. 18:58
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Van egy troll pasi aki csajnak adja ki magát. Szerintem rá gondolsz.
2022. febr. 12. 18:59
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Amennyiben az amyjo nevű felhasználóra gondolsz, hát az nem nő, az 100% 😂
2022. febr. 12. 19:00
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Amyjo bizony. Az tuti nem csaj. Habár pasinak sem nevezném.
2022. febr. 12. 19:06
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Amyjo férfi! Ezt mar leirtam neki! Az írásképéből egyertelmüen kitűnim (Annak semmi köze a sok f*szsaghoz amit ideokád)
2022. febr. 12. 19:22
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert a magyar férfiak jelentős része (nem mind, de nagy részük), amolyan befektetésnek tekinti a meghívást, nem úgy fogja fel, hogy randizunk, jól érezzük magunkat, majd eldől, mi lesz, hanem azt hiszi, hogy ha fizet akár egy kávét is, megvette a nőt. Vannak nők, akik ezt akarják elkerülni.
2022. febr. 12. 19:40
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

6, neked írtam meg, hogy dugd fel magadnak a nem létező szicológusi diplomádat?

4, szerinted akk mi vagyok?

5, te csak tudod, sosem láttál.

2022. febr. 12. 20:01
 9/20 anonim ***** válasza:

8# hidd el nem fogok emiatt rosszat álmodni, és veszteni se vesztek sokat.

5# voltam.

2022. febr. 12. 20:35
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Én se nèlkületek.
2022. febr. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!