Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő azt állítja, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő azt állítja, nem engedi fizetni a randipartnerét. De miért akad ki, ha más meg igen?

Figyelt kérdés

Itt olvastam egy kérdés alatt. Egy nő írta kommentben, hogy ő, amikor randizott, a férfiak meghívták étterembe. Alá írta egy másik nő, kiakadt hangnemben, hogy ő nem volt soha hajlandó megengedni egy férfinak sem, hogy fizessen, hiszen ő is ki tudja fizetni magának.

Na, mielőtt itt rosszul használnánk a feminista jelzőt, ez nem egy szitokszó, hiszen eredeti értelemben feminista akkor vagy, ha szerinted is egyenjogúságnak kéne lennie. Tehát, hogy a nők is dolgozzanak, szavazzanak, vezessenek autót, önállóan tudjanak létezni, férfiak nélkül is, ne a férje döntse el, hogy felvehet-e hitelt, vagy sem. Nem azok a feministák, akik többlet jogot akarnak és elnyomni a férfiakat. Az első randis meghívás pedig nem egyenjogúság kérdése, az egy gesztus, én hívlak el én fizetek, te hívsz el te fizetsz. (2022-ben a nők is elhívhatnak férfit randizni)

Nincs azzal baj, hogy az említett hölgy ragaszkodik ahhoz, hogy ő fizessen, de nem értem, miért nézi le azokat, akik elfogadják a meghívást, miért akad ki egy ilyen tényen.

2022. febr. 12. 18:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

8

Pszichologia! Es mint mondtam, nem végeztem el, mert a penzügy jobban érdekelt...igy abbol diplomaztam.

Egy igazi Nő! igy nem viselkedik. Közönseges vagy, és rendkivül buta is.

A kérdezőnek pedig igaza van! Nem értem miért faj neked, ha az udvarias, IGAZI férfiak fizetnek randin. Te csináld úgy, én meg igy. Nekem ez a process kivaloan bevalt eddig

A válasszal ne fáradj, abba hagytam a kérdés követesét

És persze, pontosan tudom, hogy miért fáj! Mert férfi vagy....(vagyishát, az sem....csak valami hasonlo) és mellé csoró is...és így eled ki magadat, azt gondolod, ha ezt a sok szart ideoládod,majd megváltozik a nők vélemenye. (Nem fog)

2022. febr. 12. 20:55
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Kedves amyjo. Nagyon nem izgat senkit szerintem, hogy te hogyan adsz bele a dolgokba, hogyan rendezed egy zabáltatás árát. Ha neked így jó akkor legyen neked így. Nekem viszont máshogyan esik jól, ezt meg te fogadd el. Ahogyan azt is hogy a férfiaknak a 90% a még mindig nem engedi hogy egy nő fizessen első randin. Ahogy a kocsiajtót sem a nő nyitja ki a férfinek, meg a virágot se a nő viszi. Lehetőleg hétfőn ne nagyon menj utcára, mert sajnos sok ilyen téged megrázó eseményben lesz részed, és féltem a mentális épséged .
2022. febr. 12. 21:38
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
13, engem azért mert az itteniekhez képest normális vagyok, rengeteg támadás ért. Meg, mert szerintem az egyenjogúság nem abból áll h a finom meleg irodában elvakargatom a valogamat ugyanannyi pénzért, mint egy pasi. A nem érdekelte és a nem tudta elvégezni nem sokban különbözik
2022. febr. 12. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
14, ezrk szerint meg mégiscsak izgat, pl te is itt írsz a témával kapcsolatban. Én a kocsiajtót nagam nyitom, hála az égnek, van mivel. A virágot utálom, gizgaz, nem kell. Nekem egyenjogúan esnek jól a dolgok, másnak meg nem.
2022. febr. 12. 21:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Oké, ez tényleg csávó 😂
2022. febr. 12. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

16#

Szerencsére nekem nyitják. És tovább megyek, a kabátot is felsegítik.😊🥰

2022. febr. 12. 21:59
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

@amyjo

Remélem a férjedet is majd elkíséred a szülőszobára és majd esténként munka után besegítesz neki a gyerek körül azért.

2022. febr. 12. 22:05
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

18, én magam nyitom, és nem kell öltöztetőbuzzancs sem, jelenleg fel tudok venni egy kabátot meg le is.

19, persze, nem lesz kölykünk.

2022. febr. 12. 22:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész te is meleg irodába dolgozni?

2022. febr. 12. 22:41
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
19, hátha ilyen tefélék vannak ott.
2022. febr. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!