Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként hogy ne nézzem le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogy ne nézzem le a randipartnerem mikor mindenben jobb vagyok nála?

Figyelt kérdés

Nem rég váltam el és azóta ismerkedni próbálok de egyszerűen mindig azt érzem a randinál, hogy több vagyok a partnernél , észben, munkahelyben, pénzben, mindenben egyedül a kinézet ami a nő pártján áll.

A nők többsége akivel randira megyek vagy valami titkárnő , irodai aktatologató, fodrász vagy hasonló. Akivel nem tudom magam egy szinten érezni, nyilván szexre jók ezek, de nem tudok rájuk társként tekinteni, nem csak eltartani akarom őket hanem társként tekinteni rájuk..

Hogyan lépjek ezen túl?

2022. ápr. 15. 10:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Annyira nyilván nem vagy jó, hogy egy ilyen szempontból jobb nőt kapj. Vissza kéne venni az arcból, mert ilyen sem lesz.
2022. ápr. 15. 10:12
 2/30 Noren1989 ***** válasza:
95%

Szerintem neked nem kéne ismerkedned.

Az exed még mindig sérti az egódat?

A tàrgyiasítàs màr csak gràtisz a mondandódban, Pajtàs?

2022. ápr. 15. 10:12
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk olyanokkal ismerkedsz és olyan hölgyeket hívsz randevúra, akik hasonlóak a tanulmányaikban, mint te. Hasonló intellektussal rendelkeznek. Nálam ez alap szokott lenni. Ha a hölgy okos és vonzó, akkor a többi kevésbé fog zavarni, ha a férfiként a helyeden vagy. ( pl. hol dolgozik, vagy mennyit keres).
2022. ápr. 15. 10:13
 4/30 anonim ***** válasza:
93%

Úgy hogy felfogod hogy 2 teljesen más ligában versenyeztek.

Ő a nőkkel versenyzik, te pedig a férfiakkal, és a két nemnek sokszor teljesen más elvárást kell teljesítenie.

Ha nem találsz az adott személynél jobbat, akkor ez a felhozatal, te ennyit tudsz.

2022. ápr. 15. 10:16
 5/30 anonim ***** válasza:
7%
a nők beállítottsága, hogy olyat keresnek akire lehet támaszkodni. Régen tudjon vadászni, zsákmányt elejteni, most a pénz, beosztás, karrier.Miből gondolod, hogy a hasonló nem várna nálad jobbat? Elvégre egy szinten vagytok, de ő többre vágyik. A gondolatmeneteden kéne változtatni. Én mondjuk azzal is beérném, ha most rosszabb, de törekvése van rá, hogy jobb legyen, céljai legyenek.
2022. ápr. 15. 10:20
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Te döntöd el hogy kit hívsz el randira. Ha te már előre tudod, hogy neked nem felel meg egy "titkárnő , irodai aktatologató, fodrász", akkor miért hívod el?

Ne panaszkodj olyan miatt, ami rajtad múlik. Ha neked fontos az egyetemi végzettség, vagy hogy sokat keressen a csaj, akkor csak ilyen nőkkel kell elmenni randizni.

Gondolom, ha minden igényednek megfelelő nőt akarnál, akkor meg az életben nem jutnál hozzá egy kis szexhez, és ez a bajod. Egy irodai dolgozóban is megtalálhatod a társad, ha passzol a személyiségetek. Hiába van sok pénze egy nőnek, ha olyan a habitusa hogy nem tudod elviselni hosszabb távon.

2022. ápr. 15. 10:28
 7/30 A kérdező kommentje:
Arra jók, hogy lefeküdjek velük , de hosszú távon nem tudok rájuk partnerként tekinteni
2022. ápr. 15. 10:29
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan nővel randizol, akinél jobbnak gondolod magad? Ezek a dolgok már chatelés során kiderülnek, de mégsem zárod le akkor az ismerkedést. Mindenki jobban járna.
2022. ápr. 15. 10:34
 9/30 A kérdező kommentje:
Mert a testük érdekel , de utána ahogy megkaptam őket eltűnik a varázs és nem tudok partnerként tekinteni rájuk
2022. ápr. 15. 10:37
 10/30 anonim ***** válasza:
94%
Szegény csóri nő, azt hiszi, hogy a diploma ad némi garanciát arra, hogy intelligens a pasi, erre jössz te.
2022. ápr. 15. 10:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!