Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogy ne nézzem le a randipartnerem mikor mindenben jobb vagyok nála?
Nem rég váltam el és azóta ismerkedni próbálok de egyszerűen mindig azt érzem a randinál, hogy több vagyok a partnernél , észben, munkahelyben, pénzben, mindenben egyedül a kinézet ami a nő pártján áll.
A nők többsége akivel randira megyek vagy valami titkárnő , irodai aktatologató, fodrász vagy hasonló. Akivel nem tudom magam egy szinten érezni, nyilván szexre jók ezek, de nem tudok rájuk társként tekinteni, nem csak eltartani akarom őket hanem társként tekinteni rájuk..
Hogyan lépjek ezen túl?
Szerintem neked nem kéne ismerkedned.
Az exed még mindig sérti az egódat?
A tàrgyiasítàs màr csak gràtisz a mondandódban, Pajtàs?
Úgy hogy felfogod hogy 2 teljesen más ligában versenyeztek.
Ő a nőkkel versenyzik, te pedig a férfiakkal, és a két nemnek sokszor teljesen más elvárást kell teljesítenie.
Ha nem találsz az adott személynél jobbat, akkor ez a felhozatal, te ennyit tudsz.
Te döntöd el hogy kit hívsz el randira. Ha te már előre tudod, hogy neked nem felel meg egy "titkárnő , irodai aktatologató, fodrász", akkor miért hívod el?
Ne panaszkodj olyan miatt, ami rajtad múlik. Ha neked fontos az egyetemi végzettség, vagy hogy sokat keressen a csaj, akkor csak ilyen nőkkel kell elmenni randizni.
Gondolom, ha minden igényednek megfelelő nőt akarnál, akkor meg az életben nem jutnál hozzá egy kis szexhez, és ez a bajod. Egy irodai dolgozóban is megtalálhatod a társad, ha passzol a személyiségetek. Hiába van sok pénze egy nőnek, ha olyan a habitusa hogy nem tudod elviselni hosszabb távon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!