Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként hogy ne nézzem le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogy ne nézzem le a randipartnerem mikor mindenben jobb vagyok nála?

Figyelt kérdés

Nem rég váltam el és azóta ismerkedni próbálok de egyszerűen mindig azt érzem a randinál, hogy több vagyok a partnernél , észben, munkahelyben, pénzben, mindenben egyedül a kinézet ami a nő pártján áll.

A nők többsége akivel randira megyek vagy valami titkárnő , irodai aktatologató, fodrász vagy hasonló. Akivel nem tudom magam egy szinten érezni, nyilván szexre jók ezek, de nem tudok rájuk társként tekinteni, nem csak eltartani akarom őket hanem társként tekinteni rájuk..

Hogyan lépjek ezen túl?

2022. ápr. 15. 10:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

Arra nem gondoltál még hogy te is csak 1 patront érsz? Azt ellövöd aztán neked ott kifújtak.

"több vagyok a partnernél , észben"

El kell keserítselek...

2022. ápr. 15. 11:26
 12/30 A kérdező kommentje:
Arra nem , mivel én dobom őket , olyan még nem volt, hogy a nő küldött volna el az első aktus után
2022. ápr. 15. 11:28
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem értem a problémádat az utolsó hozzászólásod után. Ha dugni keresel partnert, akkor mégis miért város, hogy a személyisége passzoljon? Ismerd meg a nőt, adjál magadnak pár hetet, utána el tudod dönteni, hogy kell-e vagy sem. Ha kell, akkor dugd meg pár hét után, ne azonnal.
2022. ápr. 15. 11:29
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Van egy régi mondás, vesztenivalód nincs. Ha azonnal lefekszel vele, lesz egy jó éjszakád, ha vársz pár hetet, lesz egy jó nőd!
2022. ápr. 15. 11:31
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Amit felsoroltál, az mind csak karrier vagy anyagi dolg. Egy ember nem ennyiből áll.

Emberileg a leírás alapján kb bárki aki nem ilyen arrogáns mint te, feletted áll.

2022. ápr. 15. 11:32
 16/30 A kérdező kommentje:
Mikor már az első vacsorán kiderül, hogy teljesen alattam van észben meg minden másban akkor hova tovább ismerjem meg? Nem dugásra keresek partnert csak, de ha már úgy adódik és külsőleg rendben van akkor azért lefekszek vele mielőtt szétválnak útjaink.
2022. ápr. 15. 11:32
 17/30 anonim ***** válasza:
85%
Ha annyira felsőbbrendű észlény vagy, hogy vagy képes ennyire beleválasztani? Ráadásul nem tanulsz a hibáidból, tehát újra és újra elköveted azokat. Ja, hogy anyagilag több vagy, de agyilag már szegényesebb. Hát ez ilyen, mindenben jobb nem lehetsz.
2022. ápr. 15. 11:39
 18/30 Noren1989 ***** válasza:
100%
Am szakember màr làtott? Pszichológus, ilyesmi...
2022. ápr. 15. 11:39
 19/30 A kérdező kommentje:
A külső alapján választok első körben
2022. ápr. 15. 11:41
 20/30 anonim ***** válasza:
92%
Szopni is jobban tudsz? 🤔
2022. ápr. 15. 11:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!