Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a férfiaknak fizetni a randipartner fogyasztását?
Talán akkor próbálkozz a férfiaknál, hátha...
És a nőnek nem ér meg egy kávé+süti árat egy dugás?
Miben különbözik egy ilyen helyzetben a nő és férfi? Nem mind a ketten meg akarják egymást ismerni?
Szerintem ennek az ellentmondásnak a feloldása az, hogy mind a ketten fizessék a saját fogyasztásukat és kész
41
Nálunk fordítva volt, mégsem vonok le ebből általános érvényű következtetést.
De ja, az ő szülinapján a Nobuba mentünk, amit én fizettem, az enyémen a Burger Kingbe, és ez leírta kb az egész kapcsolatot. :D
Szerintem amúgy gáz ennyit rugózni a pénzen, akár férfi, akár nő teszi. Én nem várom, hogy a férfi többet költsön rám, mint fordítva, de azért közelítsünk az egál felé, ha lehet... Párezres kávékon meg a jóistenért kérek mindenkiz, hogy - bármi is van a lábunk között - ne hisztizzünk.
A #32 lehetett volna őszinte is, és megmondhatta volna, hogy: Figyelj bébi, rajtad kívül még 20 nővel fogok randizni ebben a hónapban, fizesd már a részed, mert egy csomó pénzem elmegy a csajokra.
Fogadjunk, hogy rögtön megspórolt volna egy rakat pénzt. Na de az egyenesség helyett inkább a nőket kell hibáztatni, amiért ghostingoltak. Nem is értem, miért.😃
Üdv újra itt! Én vagyok az akit leönteltezett egyik "kedves" fórumtárs, az ún 32-es válaszoló.
Én komoly kapcsolatot kerestem, komoly céllal. Sosem voltak futó kalandjaim.
Amikor másfél éve megismertem a páromat, aki azóta is röhög ezen, hogy "szegény nő mellettem", akkor azonnal inaktiváltam a társkereső appokat és töröltem magamat mindenhonnan. Előtte ezért voltam kénytelen a terminusok mennyiségét megtolni, mert ha havi egyet-kettőt talizok, akkor lejövök az életről az ilyen határozatlanka, "Mancika fenn van a keresőn, de fingja nincs mit akar" és az ilyen "Cuncika ellenségképeket keres csak, akire rá tudja borítani a szarosbugyrot a frusztrációival" és társai. Na ezekre sajnálom az időt és még azt a csekély pénzt is, amit ez igényel.
Érdekes, a párommal annyira egy húron pendültünk, hogy első talin mindjárt egy hangulatos dunaparti étterembe vittem és kb 20e Ft-ot költöttem a közös ebédre és a szebbik, jobbik, komolyabbik autómmal mentem. De meg is érte az utolsó forintig, mert nagyon jól sikerült az a tali és azóta is együtt vagyunk. És sosem sajnáltam rá a pénzt, legyen szó ünnepekről, nyaralásról, sokszor megyünk kirándulni, étterembe, stb, sosem garasoskodom. De azok nem érdemelnek egy fityinget sem, akik előre tudják, hogy úgyse lesz ebből semmi, csak játsszák a bazári majmot és elvárják a meghívást. De ez nem hiszem, hogy hiba vagy nagyképűség. Senki sem szereti érdemtelenül pazarolni az erőforrásait.
Mennyi érdekes komment... Nem jelölök meg senkit, hogy hanyas válaszoló volt egy-egy megjegyzés elkövetése, csak reagálnék konkrét elemekre, meg kifejteném a véleményemet. (Mint férfi.)
Miért megy el valaki 20 emberrel randizni/hónap...? Értem én, hogy társkeresés, de basszus... Ez annyi, hogy jobbra húztad Tinderen, másnap tali. Kb semmit nem tudsz róla, csak annyit, hogy külsőre bejön. Ha kicsit írogattok, legalább pár napot, akkor máris kiderül, ha gáz van vele, és akkor máris nem kell ellenszenves/kapcsolatra készen nem álló idegenekre áldoznod a pénzt.
Valaki más meg azzal jött, hogy a nő olyan, mint hobbiállat... Ne már... Bro, mi lenne, ha azt a szerencsétlen állatot nem úgy kezelnéd, mint egy lovat, vagy bármilyen házikedvencet? Komolyan, nézd már többe azt a szerencsétlen csajt, akitől akarsz valamit.
Szerintem az fizessen, aki elhívja a másikat. Azért, mert aki elhív, az választ helyszínt, tehát válasszon annak megfelelően, ami bele fog férni NEKI, aki elhívta a másikat. Ha nem tudom meghívni egy ebédre, akkor nem ebédelni viszem a csajt, hanem olyan helyre, ami belefér nekem. Ha felajánlja, hogy fizessük felesbe, oké, ha nem, az se mínusz pont önmagában minimum az ismerkedési szakasz elején.
ÉS lehet azzal jönni, hogy a nők nem hívnak el, de legyünk őszinték... Nem elenyésző az a férfi-réteg, akik hangoztatják, hogy nem kezdenének olyan nővel, aki randira hívja őket, meg azzal jönnek, hogy kiábrándító az ilyesmi. Amíg ez a réteg jelentős, addig ne rinyáljunk már, hogy drága randira hívtuk a lányt, mekkora szemét, hogy azt gondolta, hogy ezt jól átgondoltuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!