Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek szokott csalódást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek szokott csalódást okozni ha a randipartner "túl olcsó" programokat szervez?

Figyelt kérdés
Most nem a csóró pasi típusra gondolok, aki pénzhiány miatt csinálja ezt, hanem olyanra aki randin egy kávézásnál összetettebb programot nem nem szervez. Mondjuk éttermet sem, mert az már inkább evésről szól, míg egy kávézás, borozáskor sokkal inkább a beszélgetés tud középpontban maradni.

2023. okt. 15. 12:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben az az oka, hogy a beszélgetés legyen a középpontban, úgy nem zavar.
2023. okt. 15. 12:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a két véglet nálad? Kávé és étterem? Túra, kalandpark, fürdőzés, szabadulószoba, kiállítás, koncert, mozi stb?
2023. okt. 15. 12:24
 3/17 A kérdező kommentje:

# 2

nálam nem, de mi van ha valaki beszélgetős

2023. okt. 15. 12:28
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem (és egyébként a páromnak is) igényem van a változatosságra. Órákat el tudok beszélgetni egy kávézóban vagy teázóban a párommal, de ha csak ebből állna a kapcsolatunk, nekem az kevés lenne.

Szeretek múzeumokba és színházakba járni, elmenni egy-egy koncertre, várost nézni, túrázni, utazni, a barátainkkal közös programokat szervezni és tudnám még sorolni, de a lényeg már egyértelmű. Fontosak a jó és hosszú beszélgetések, de önmagukban nem elegek. Számomra pont az az egyik legjobb dolog a párkapcsolatomban, hogy együtt szerzünk új élményeket, amik által nem csak szórakozunk, de egymást is jobban megismerjük. Én például egy múzeumban, galériában tök jókat tudok beszélgetni (nyilván halkan), hiszen a rengeteg festményt rengeteg témát kínál. A húgom rendszeresen elmegy lovagolni a párjával, és ők ez alatt beszélgetnek akár órákon át.

Nyilván van olyan nő, akinek elég az ilyesmi, csak meg kell találni.

25/N

2023. okt. 15. 12:34
 5/17 anonim ***** válasza:
Amennyiben kizárólag csak olyanokat, akkor igen. Ugyanis nekem igényem van nemcsak beszélgetős randikra is.
2023. okt. 15. 12:49
 6/17 anonim ***** válasza:
17%
A drága program jogos alapelvárás, női részről.
2023. okt. 15. 12:53
 7/17 A kérdező kommentje:

# 6

Ennek mi az oka?

2023. okt. 15. 12:58
 8/17 anonim ***** válasza:
8%

7.

A férfi azért van, hogy fizesse a nő igényeinek megfelelő programot, ételeket, ruhát, számlát, autót. Ezért létezik, ezért létezhet.

2023. okt. 15. 13:04
 9/17 A kérdező kommentje:

# 8

ezt mindannyian tudjuk. Azt gondoltam valami nagyon új dolgot is tudsz.

2023. okt. 15. 13:07
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

9.

Az igazságon nincs mit újítani.

2023. okt. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!