Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szokott csalódást okozni ha a randipartner "túl olcsó" programokat szervez?
# 2
nálam nem, de mi van ha valaki beszélgetős
Nekem (és egyébként a páromnak is) igényem van a változatosságra. Órákat el tudok beszélgetni egy kávézóban vagy teázóban a párommal, de ha csak ebből állna a kapcsolatunk, nekem az kevés lenne.
Szeretek múzeumokba és színházakba járni, elmenni egy-egy koncertre, várost nézni, túrázni, utazni, a barátainkkal közös programokat szervezni és tudnám még sorolni, de a lényeg már egyértelmű. Fontosak a jó és hosszú beszélgetések, de önmagukban nem elegek. Számomra pont az az egyik legjobb dolog a párkapcsolatomban, hogy együtt szerzünk új élményeket, amik által nem csak szórakozunk, de egymást is jobban megismerjük. Én például egy múzeumban, galériában tök jókat tudok beszélgetni (nyilván halkan), hiszen a rengeteg festményt rengeteg témát kínál. A húgom rendszeresen elmegy lovagolni a párjával, és ők ez alatt beszélgetnek akár órákon át.
Nyilván van olyan nő, akinek elég az ilyesmi, csak meg kell találni.
25/N
# 6
Ennek mi az oka?
7.
A férfi azért van, hogy fizesse a nő igényeinek megfelelő programot, ételeket, ruhát, számlát, autót. Ezért létezik, ezért létezhet.
# 8
ezt mindannyian tudjuk. Azt gondoltam valami nagyon új dolgot is tudsz.
9.
Az igazságon nincs mit újítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!