Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem felszínes érdekkapcsolatokat keres, miért panaszkodik, hogy kiderült, hogy az esetleges randipartnerének az sázmít, hogy van-e ingatlana vagy milyen autója van?
Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 15:47
1/6 anonim válasza:
Mert nem tudja előre hogy milyen a randi partnere. És így bukja a 2000 Ft-ot meg az idejét.
2/6 anonim válasza:
Ilyen az, amikor valaki valogatas nelkul barkivel elmegy randizni.
3/6 anonim válasza:
Én elore képbe teszek mindenkit hogy árva csóro vagyok és kész.
Vagy randizik velem igy vagy nem.
4/6 anonim válasza:
*Habár igy bevonzom az áldozatokra vadaszó bántalmazókat is. De azokat ki tudom szűrni már.
5/6 A kérdező kommentje:
Csak mert sokan panaszkodnak pl itt az oldalon, hogy nincs jó autójuk amivle pózolhatnának Tinderen, ezért nem tudnak randizni...
..de kifejtik, hogy nyilván normális kapcsolatot akarnak.
Akkor miért akarnának olyan tartalmat felrakni, ami a benzintyúkokat vonzza be?
ugyanígy miért akarna bárki flexelni a pénzével, ha nem akar aranyásókat beovnzani?
2023. okt. 11. 16:50
6/6 anonim válasza:
egyszerű, mert hülyék :D
ilyen oldalakon amúgy is kevés a normális lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!