Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdekkapcsolatok világában, hogy lehet normális párt találni?
"Ez lehet pénz,lehet kapcsolati tőke,bármilyen segítség(lakhatás), vagy szimplán csak az, h mivel a társaságban népszerű figura vagyok, így úgymond "menő" velem jóban lenni, de valójában nem is én érdeklem őket, csak az a státusz,haszon,népszerűség,segítség stb.,amihez általam hozzájuthatnak"
Nem vagy te egy kicsit szerény?
Nem tudom, mert nekem semmilyen érdekkapcsolatra nincs szükségem. Nincs semmilyen érdek,ami mozgatna, hiszen megvan mindenem.
Én csak azt szeretném, h valaki magamért szeressen.
Próbálj meg esetleg a társaságodon kívül ismerkedni, hogy az ezzel járó "menőségi faktor" ne játszhasson szerepet.
Eleinte, amikor randiztok, legyél szerényebb, mutass "kevesebbet" magadból - mittudomén, ne emeld ki, hogy saját lakásod van, ne húzd fel a Rolex órát, ne a vadiúj Rolls Royce-oddal menj a randira, ilyesmi. Ha az első néhány találkán túl vagytok és úgy érzed, valóban te érdekled, akkor lehet szerintem jobban megnyílni és beengedni az életedbe.
Akkor azt javaslom, hogy élj egyszerűbben, szerényebben! Nem kell annyira menősködni.
Ha az őszinteség nálad azt jelenti, hogy egy lánynak ugyanígy végigsorolod, amit a kérdésben leírtál, akkor ne csodálkozz azon, ha azt nem őszinteségként, hanem felvágásként értelmezik. Süt róla, hogy mennyire lenézel másokat. Másfelől, ha egy "normális" lány azt látja rajtad, hogy te vagy a társaság központja, akkor el fog kerülni téged. Nekem se kéne olyan, aki egyből azt gondolja másokról, hogy csak érdekből közelednek felé, mert ő mekkora sztár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!