Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szokott csalódást okozni ha a randipartner "túl olcsó" programokat szervez?
# 8
szívesen fizetek neked bármit amire szükséged van. De kétlem hogy olyan bátor volnál hogy személyesen is találkoznál.
jah, volt szerencsém ilyen "töketlennel" sajnos, mire kiismertem doktori fokozatot adhattak volna.
absolut semmi önálló ötlet, és jah menekülés az ilyen tipustól akiben még élet sincs, csak azt várja, hogy a nő szervezzen mindent.
jah amitől kiakadtam a zebrán úgy fél átmenni, hogy szó szerint majdnem mögém állt, na hagyjuk ...kösziiii
En mindig setalos randit akartam ,h ha szakitok vele vmi nem tetszos dolog miatt,ne kapjam a megjegyzest,h mennyit koltott ram. Sose ettunk ittunk semmit.
Azota egyutt elunk 12 eve. Ez a leghatmonikusanb kapcdolatom. Kozben kiderult,h mindkettonknek ugyanugy nagyon jo a jovedelme.
Az ismerkedes a lenyeg,nem a penzkoltes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!