Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek szokott csalódást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek szokott csalódást okozni ha a randipartner "túl olcsó" programokat szervez?

Figyelt kérdés
Most nem a csóró pasi típusra gondolok, aki pénzhiány miatt csinálja ezt, hanem olyanra aki randin egy kávézásnál összetettebb programot nem nem szervez. Mondjuk éttermet sem, mert az már inkább evésről szól, míg egy kávézás, borozáskor sokkal inkább a beszélgetés tud középpontban maradni.

2023. okt. 15. 12:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

# 8

szívesen fizetek neked bármit amire szükséged van. De kétlem hogy olyan bátor volnál hogy személyesen is találkoznál.

2023. okt. 15. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

11.

Ügyes trükk.

2023. okt. 15. 13:11
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy ha ez ismerkedés szakaszban van, és még nem vagytok kapcsolatban, akkor teljesen rendben van a dolog. Elvégre az egész arról szól, hogy egymást jobban megismerjétek, egymással legyetek, jól érezzétek magatokat egymással stb. Én se szerveztem soha drága randikat ismerkedős szakaszban, mert nem ez volt a cél
2023. okt. 15. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Nekem első randin egy laza séta is bőven jó. Felesleges elsőre többet beletenni. Aztán majd a második randi ha lesz az legyen több.
2023. okt. 15. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

jah, volt szerencsém ilyen "töketlennel" sajnos, mire kiismertem doktori fokozatot adhattak volna.

absolut semmi önálló ötlet, és jah menekülés az ilyen tipustól akiben még élet sincs, csak azt várja, hogy a nő szervezzen mindent.

jah amitől kiakadtam a zebrán úgy fél átmenni, hogy szó szerint majdnem mögém állt, na hagyjuk ...kösziiii

2023. okt. 15. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Attól függ, milyen nőkről beszélünk? Nagy igényűekről, aranyásókról? Akkor igen - ha tényleg csak arról beszélünk, hogy az első randikon a beszélgetésen legyen a hangsúly (és nem arról, amikor látszik, hogy az illető pasi leginkább ingyenk...t szeretne - "otthonhagyta a tárcáját", "gyere fel szobára, cica", "én hívtalak meg, egy kólát kaptál, de azt fizessed mán ki, mert ha nem, akkor aranyásó k...a vagy"). Más nőknél még nem gond.
2023. okt. 15. 17:55
 17/17 anonim ***** válasza:

En mindig setalos randit akartam ,h ha szakitok vele vmi nem tetszos dolog miatt,ne kapjam a megjegyzest,h mennyit koltott ram. Sose ettunk ittunk semmit.

Azota egyutt elunk 12 eve. Ez a leghatmonikusanb kapcdolatom. Kozben kiderult,h mindkettonknek ugyanugy nagyon jo a jovedelme.

Az ismerkedes a lenyeg,nem a penzkoltes!

2023. okt. 17. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!