Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a nagyon kíváncsi randipartnerekkel?
Érdeklődésem nem kizárólag a face-to-face randira vonatkozik, hanem a -manapság nem olyan ritka- internetes ismerkedésekre és beszélgetésekre is. Szóval mi van akkor, ha a másik nagyon kíváncsi, és áradnak belőle a kérdések?
Most nyilván nem egyértelműen tiszteletlen vagy tolakvó kérdésekre kell gondolni, inkább csak furák vagy az fura hogy sok van belőlük. Szóval nem az hogy mennyi a kereseted(!) vagy hány gyereket szeretnél(!), mik a szándékaid(!), esetleg a mekkora van a lábad közt vagy milyet szeretsz. A felkiáltójeles dolgok érzelmi tapasztalataim alapján olyan sarokba állítós kellemetlen kérdések, szóval még csak nem is ilyenekről szól a kérdés.
Ti jelzitek időben, ha a másik zavarbaejtően közvetlen, vagy nem mondjátok el és inkább lekoptatjátok?
Nekem ez az álomnőm, de nagyon ritka az ilyen.
Van annyi tapasztalatom hogy én is tudom vezetni a beszélgetést, de azért jól esne néha nem 0 24ben a következő témán gondolkodni.
És akkor jön hogy "ja biztos nem jössz be nekik", csakhogy én csomó lánnyal randiztam és sokkal le is feküdtem, volt kapcsolat is stb.
Egyes, írod, hogy
" A kérdés. mi van a hátterébe?" Szóval erről meg szoktál győződni minden kétséget kizáróan, vagy zsigerből kapcsolsz, és offolod a csajt?
6, akkor te csaj vagy akinél (bi-leszbi) csaj próbálkozott? Vagy annyira kelendő nemhetero férfi lehetsz, aki miatt egy csaj pasinak hazudja magát?
Ilyennel nem találkoztam még. De alfonzsenkivel már igen (hominyommi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!