Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a helyzet a nagyon kíváncsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet a nagyon kíváncsi randipartnerekkel?

Figyelt kérdés

Érdeklődésem nem kizárólag a face-to-face randira vonatkozik, hanem a -manapság nem olyan ritka- internetes ismerkedésekre és beszélgetésekre is. Szóval mi van akkor, ha a másik nagyon kíváncsi, és áradnak belőle a kérdések?

Most nyilván nem egyértelműen tiszteletlen vagy tolakvó kérdésekre kell gondolni, inkább csak furák vagy az fura hogy sok van belőlük. Szóval nem az hogy mennyi a kereseted(!) vagy hány gyereket szeretnél(!), mik a szándékaid(!), esetleg a mekkora van a lábad közt vagy milyet szeretsz. A felkiáltójeles dolgok érzelmi tapasztalataim alapján olyan sarokba állítós kellemetlen kérdések, szóval még csak nem is ilyenekről szól a kérdés.

Ti jelzitek időben, ha a másik zavarbaejtően közvetlen, vagy nem mondjátok el és inkább lekoptatjátok?

jan. 6. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Ki nem állhatom a kutakodó embert, mert a kutakodó ember mindig érdekből közelit mindenhez. A kérdés. mi van a hátterébe? és kinek a szerepébe próbál tetszelegni.
jan. 6. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez az álomnőm, de nagyon ritka az ilyen.

Van annyi tapasztalatom hogy én is tudom vezetni a beszélgetést, de azért jól esne néha nem 0 24ben a következő témán gondolkodni.

És akkor jön hogy "ja biztos nem jössz be nekik", csakhogy én csomó lánnyal randiztam és sokkal le is feküdtem, volt kapcsolat is stb.

jan. 6. 23:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Egyes, írod, hogy

" A kérdés. mi van a hátterébe?" Szóval erről meg szoktál győződni minden kétséget kizáróan, vagy zsigerből kapcsolsz, és offolod a csajt?

jan. 6. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én mióta társat keresek (online) nem találkoztam még olyan nővel aki úgy igazán érdeklődő lett volna. Kérdezek, mesélek, próbálom fenntartani a beszélgetést de csak pár szavas válaszok érkeznek vagy egy idő után azok sem. Pedig próbálok nem tolakodó és témába illő lenni. Már végképp nem tudom mit csinálhatok rosszul és hogyan kéne csinálni :( 39/f
jan. 6. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:
3 Az a nő aki férfinek mondja magát egy privát levelezésben, az minden csak nem egyenes. Akkor meg végképp ha szólsz neki, hogy mondja meg az igazat, és akkor is hazudik. Az ilyen egy rakás szemét és métely-nem több. Értelmes felnőtt kommunikációra alkalmatlan személy az aki szembe hazudik a másik embernek. Akár írásban, akár szóban, akár bárhogy.
jan. 6. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
5+ Odáig persze az ilyen egyed nem jut, hogy elgondolkozzon, hogy a másik ember vajh miért is kérdez rá többször, de arra nem gondol az ostobábja, hogy energetikailag gyönyörűen lehet érzékelni és megkülönböztetni egy nőt egy férfitől. A hazugság meg már egy külön lapra tartozik. Azt még úgy.
jan. 6. 23:56
 7/8 A kérdező kommentje:

6, akkor te csaj vagy akinél (bi-leszbi) csaj próbálkozott? Vagy annyira kelendő nemhetero férfi lehetsz, aki miatt egy csaj pasinak hazudja magát?

Ilyennel nem találkoztam még. De alfonzsenkivel már igen (hominyommi)

jan. 7. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:
7 Nem. Az exem X. nője(hogy kivágta vagy még vele van fogalmam nincs, de nem is érdekel) volt az, aki az exem nevében irkált.
jan. 7. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!