Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a férfiaknak fizetni a randipartner fogyasztását?

Figyelt kérdés
Valószínűleg 5000 forint alatti összegről van szó, ennyit olyan nehéz kifizetni tényleg? Csak itt gyk-n nyivákolnak emiatt. Ez egy gesztus. Elhívtad, meg akarod ismerni, egy kávé árát nem éri meg a neked tetsző nő? Oké értem, a nőnek is van állása, fizesse a sajátját. Akkor ennyi erővel ha együtt éltek akkor ne várd el, hogy megfőzi az ebédet, akár csak egyszer is, mert az csak régen volt a nő dolga...
2024. jan. 24. 14:37
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
92%
Szer nem mindegyiknek az. A GYK nem tudom miért jó példa neked komolyan.
2024. jan. 24. 14:38
 2/55 anonim ***** válasza:
29%

Ennyi erővel a nő is kifizetheti a férfinek.

Egy kávé árát nem éri meg a neked tetsző férfi?

Várom a választ

2024. jan. 24. 14:42
 3/55 anonim ***** válasza:
24%
Majd akkor fizetem én a kávédat, ha én hívlak el randira. Na arra meg várhatsz.
2024. jan. 24. 14:48
 4/55 anonim ***** válasza:
12%

Én egyetértek a #2-vel. A kávét te is kifizetheted neki, vagy saját magadnak.

Egyébként meg ha nem hívott el randira hanem csak beülni akkor logikus, hogy perkálnod kéne a saját részed.

És ha megegyeztettek egy randiban akkor se kötelező neked állni szart se.

2024. jan. 24. 14:49
 5/55 anonim ***** válasza:
89%
Bezzeg amikor arról van szó, hogy miért más, ha egy nő szexelt 100 férfival, mint az, ha egy férfi, akkor rögtön azzal érveltek, hogy hát a férfi hódít. Amikor a megcsalásról van szó, akkor meg vadászok vagytok. Ha viszont ki kell fizetni egy kávét, akkor meg nyüszítetek az egyenjogúság miatt. Micsoda szarevő brigád.
2024. jan. 24. 14:50
 6/55 anonim ***** válasza:
16%

Nekem nem baj.

Csak tudod azokat a csajokat rühellem, akik meghívatják magukat ide-oda, csak azért, hogy lőhessenek pár képet, hogy ők ilyen étterbe járnak, megy ilyen kávézóban reggeliznek, vagy Opera, vagy bármi, majd lesz 2-3 ilyen randi, és mikor jönne a szex..., na akkor jön a "Nem lehetnénk csak..." vagy a "Figyu..., nem vagyok még túl az...", esetleg a "Nincs meg a kéiJa közöttünk...".

2024. jan. 24. 14:51
 7/55 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként meg ha nem hívott el randira hanem csak beülni

Nem ezt hívják randinak? Hogy üljünk be valahová egy kávéra?

2024. jan. 24. 14:51
 8/55 anonim ***** válasza:
49%
Mi kerül ezen a kávén 5000 forintba???
2024. jan. 24. 14:52
 9/55 anonim ***** válasza:
11%

A beülni és a szó szerinti randi meghívás között különbség van. Barátok/kollégák beülnek valahova és eldöntik együtt, hogy ki mit fizet.

A randi előtt szokott lenni "beülés"- csak egy kis kv, süti.

A randi inkább séta, vagy valami ilyesmi és órákig tart, megéheztek és elmentek enni. Természetesen ha a férfi hívja a nőt randizni akkor az elsőt illene állnia. De manapság sok nő kifizeti a felét.

Vagy a másodikat ő állja.

A kávézás, limonádézás nem szó szerint randi.

2024. jan. 24. 14:56
 10/55 anonim ***** válasza:
93%

Ha valakit elhívsz egy randizni akkor szerintem tök alap udvariasság felajánlani, hogy fizetsz. Erre úgyis reagálni fog a másik fél és vagy szimplán mondja, hogy nem kell, fizessetek felesbe vagy csak szimplán elfogadja. De fel sem ajánlani szerintem proli és bunkó dolog. Láttam már több ilyen kérdést itt és ha nő lennék akkor abban biztos lennék, hogy nem akarnék olyannal randizni aki itt vergődik, hogy ő bizony nem költ 200 Ft-t sem egy nőre.

"Akkor ennyi erővel ha együtt éltek akkor ne várd el, hogy megfőzi az ebédet, akár csak egyszer is, mert az csak régen volt a nő dolga."

Ilyet is csak az vár el, aki fejében nem igazán él a nemi egyenlőség.

Azokra reagálva akik azt írták, hogy a nő is fizethet, nekik azt tudnám mondani, hogy igen, fizethet a nő is, hogyha ő hív el titeket. Engem hívtak már meg nők korábban hamburgerre és borra is. Nincs ezzel semmi baj.

Viszont amit írtam, azt tartom, hogy nekem eszembe sem jutna az újabb randi az illetővel, ha elkezdi a fillérb...szó szerepet és fel sem ajánlja, hogy fizet.

F

2024. jan. 24. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!