Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 650e
-vadiúj kocsi
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
"Nem más max pár edénnyel kell többet elmosni meg egy kicsit több ruha megy a szennyesbe."
Ha csak ennyivel lenne egy férfi mellett több a meló, egy nő sem panaszkodna.. De ez itt sajnos nem áll meg.
Az önfejlesztés már megvolt 5 éve még kövé voltam és minimálbérért roboltoltam egy gyárban 23 évesen.
Azóta eljártam kondizni és lefogytam. Állást sikerült leváltani egy jobbra miután lediplomaztam.
Mégis mit fejlődjek még?
Valami oka van hogy nem kérsz senkinek.
Miért nem mész szakemberhez? Egy pszichológus biztosan segítene .
Hiába volt meg az önfejlesztés.
Nem a külső és nem a kereset számit egy kapcsolatban.
A fizetés a lakás meg a kocsi , ezeken nem múlik egy kapcsolat.
Hanem a kapcsolatban lévő 2 emberen.
Nem mindegy hogy jó lelkű vagy e vagy rossz indulatú.
Engem pl taszitanak az irigy emberek.
Fontos az is hogy milyen vagy az ágyban. És az is hogy mennyire lehet rád számítani a minden napokban mint férfira.
Vannak e barátaid, normális emberi kapcsolataid.
Milyen viszonyban vagy a szuleiddel .
Hogyan bánsz egy nővel?
Udvarolsz neki, nőnek érezheti magát melletted?
Van humorod?
Ápolt vagy? Fogmosás is , sőt hajmosás is.
Annyi minden számit az anyagiakon kívül hogy el sem tudod képzelni.
Itt önfejlesztés címén mindig ilyen tanácsok vannak adva a pasinak, hogy fogyjon le sportoljon meg tanuljon és képezze magát és akkor majd punciáradatban lubicolkolhat.
Én megtettem mind a 2 tanácsot és semmit segített.
Ennyit az önfejlesztéses kamu dumákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!