Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor látják be végre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?

Figyelt kérdés

Hihetetlen h az olyan dolgok mint:

-havi nettó 650e

-vadiúj kocsi

-budapesti 3 szobás lakás

régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..

2024. jan. 21. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim ***** válasza:
86%

"Nekem az is jó lett volna ha csak pénzemért van velem."

Ez esetben nem azzal van a bajod, hogy anyagiasak a nők, hanem hogy nem keresel eleget, hogy anyagias nőd legyen.

2024. jan. 21. 21:46
 32/103 anonim ***** válasza:
77%
#31 igen, a nőgyűlölő pasiknak mindig saját magukkal van bajuk.
2024. jan. 21. 21:54
 33/103 A kérdező kommentje:

Nekem nem csak egy kalandnak kell egy nő.

Nem vagyok nő gyülölő a kérdést leszámítva nem hordtam semmi rossznak a nőket.

2024. jan. 21. 21:58
 34/103 anonim ***** válasza:
73%
Tehát a nőknek vannak elvárásaik, és a férfiak magányosak? Akkor a nők tulajdonképpen találnak olyat, aki megfelel nekik és az elvárásaiknak. Szigorúan a kérdés gondolatmenetét követve. Ez van. Mindenki azt vár el, amit akar. Én is magasra teszem a lécet, pontosan azért, mert egyedül is boldog vagyok, csak akkor fogok összejönni valakivel, ha a jelenlegi boldogságomat nem kell feladnom, sőt, ehhez hozzá tud valamit tenni. Nem gondoljátok, hogy egy elégedett életet feladom egy olyanért, ami rosszabb egy inkompetens partnerért? Na persze
2024. jan. 21. 22:14
 35/103 anonim ***** válasza:
62%

Hát én ha egyedül lennék, nem is keresnék senkit.

Mindenem meg van.

Hozzám tenni nem tudna egy pasi, csak elvenni.

Nem kell…….

2024. jan. 21. 22:37
 36/103 anonim ***** válasza:
75%

Nekem volt már olyan barátom aki nem hívott meg semmire 1 év alatt. Egy szelet csokit sem hozott, soha nem lepett meg egyszer sem .

Karácsonyra kaptam tőle egy pár zoknit.

Én nem vagyok egy pénzéhes nő mert akkor nem lettem volna vele. De el kellett hagynom mert már odáig ment a dolog hogy elment valaki mással üdülni.

Olyan szépen működött a kapcsolat hogy neki nem kellett erőfeszítéseket tennie hiszen mindig belógatta hogy neki milyen nehéz anyagilag.

Egyszerűen akkor elegem lett és én azóta gyűlölöm a sz@revő embereket .

Nem kellene soha többet.

2024. jan. 21. 22:43
 37/103 anonim ***** válasza:
56%

"Nekem az is jó lett volna ha csak pénzemért van velem."

AKkor meg mit sírsz. Viszont ahhoz pénz is kell.

2024. jan. 21. 22:47
 38/103 anonim ***** válasza:
63%

19

És mást nem is kérdezett egész randi alatt? Egész randi alatt ezt a pár mondatot mondtad el? Kétlem. Nem a 19-es kérdésed miatt lépnek le. Valami más lehet ott.

2024. jan. 21. 22:49
 39/103 A kérdező kommentje:

Nyilván voltak más beszédtémàk és eddig a pontig mindig tök jól elbeszélgettem a randin de miután válaszoltam kérdés sorra mindig elkomorodtak->kevés hozzájuk a pénzem.

2024. jan. 22. 04:48
 40/103 anonim ***** válasza:
59%

Aha.

A volt férjem is mindig azt mondja hogy a nők pénzéhesek és neki azért nem jut nő mert nincs elég pénze.

Én családot alapítottam vele de ő úgy belemerült az alkoholba hogy elváltam.

Azért nem kell a nőknek mert alkoholista.

Más oka van hogy te egyedül vagy. Te is tudod hogy a gyárimunkások, az utcaseprők is kapcsolatban vannak, házasságban élnek.

Van akinek extra büdös a szája, van aki nagyon buta, van aki kifejezetten férfiatlan, vagy mondjuk nekem kopaszodó nem kellene.

Lehet hogy a jövőképed nem tetszik, vagy az ahogy beszélsz a nőkről.

De nem fogod ezt belátni mert könnyebb rá fogni a nőkre hogy anyagiasak.

2024. jan. 22. 06:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!