Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 650e
-vadiúj kocsi
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
"Nekem az is jó lett volna ha csak pénzemért van velem."
Ez esetben nem azzal van a bajod, hogy anyagiasak a nők, hanem hogy nem keresel eleget, hogy anyagias nőd legyen.
Nekem nem csak egy kalandnak kell egy nő.
Nem vagyok nő gyülölő a kérdést leszámítva nem hordtam semmi rossznak a nőket.
Hát én ha egyedül lennék, nem is keresnék senkit.
Mindenem meg van.
Hozzám tenni nem tudna egy pasi, csak elvenni.
Nem kell…….
Nekem volt már olyan barátom aki nem hívott meg semmire 1 év alatt. Egy szelet csokit sem hozott, soha nem lepett meg egyszer sem .
Karácsonyra kaptam tőle egy pár zoknit.
Én nem vagyok egy pénzéhes nő mert akkor nem lettem volna vele. De el kellett hagynom mert már odáig ment a dolog hogy elment valaki mással üdülni.
Olyan szépen működött a kapcsolat hogy neki nem kellett erőfeszítéseket tennie hiszen mindig belógatta hogy neki milyen nehéz anyagilag.
Egyszerűen akkor elegem lett és én azóta gyűlölöm a sz@revő embereket .
Nem kellene soha többet.
"Nekem az is jó lett volna ha csak pénzemért van velem."
AKkor meg mit sírsz. Viszont ahhoz pénz is kell.
19
És mást nem is kérdezett egész randi alatt? Egész randi alatt ezt a pár mondatot mondtad el? Kétlem. Nem a 19-es kérdésed miatt lépnek le. Valami más lehet ott.
Nyilván voltak más beszédtémàk és eddig a pontig mindig tök jól elbeszélgettem a randin de miután válaszoltam kérdés sorra mindig elkomorodtak->kevés hozzájuk a pénzem.
Aha.
A volt férjem is mindig azt mondja hogy a nők pénzéhesek és neki azért nem jut nő mert nincs elég pénze.
Én családot alapítottam vele de ő úgy belemerült az alkoholba hogy elváltam.
Azért nem kell a nőknek mert alkoholista.
Más oka van hogy te egyedül vagy. Te is tudod hogy a gyárimunkások, az utcaseprők is kapcsolatban vannak, házasságban élnek.
Van akinek extra büdös a szája, van aki nagyon buta, van aki kifejezetten férfiatlan, vagy mondjuk nekem kopaszodó nem kellene.
Lehet hogy a jövőképed nem tetszik, vagy az ahogy beszélsz a nőkről.
De nem fogod ezt belátni mert könnyebb rá fogni a nőkre hogy anyagiasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!