Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor látják be végre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?

Figyelt kérdés

Hihetetlen h az olyan dolgok mint:

-havi nettó 650e

-vadiúj kocsi

-budapesti 3 szobás lakás

régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..

2024. jan. 21. 19:26
 71/103 A kérdező kommentje:

Nem más max pár edénnyel kell többet elmosni meg egy kicsit több ruha megy a szennyesbe.

2024. febr. 14. 11:04
 72/103 anonim ***** válasza:
57%

Az, hogy mostanában sok nő boldogabb férfi nélkül, az nem a nő szegénységi bizonyítványa.

Nagyon sok férfi az anyagiakon kívül nem képes semmit letenni az asztalra, és csodálod ha ezt keresik?

2024. febr. 14. 11:19
 73/103 anonim ***** válasza:
57%

Nem fogok még éhezni is egy szemét ember mellett.

Félremennek ,mint a kutyák a farkuk után és még egy zoknit se tudjak megvenni mellette?

2024. febr. 14. 11:23
 74/103 anonim ***** válasza:
43%
#71 a férfi miért nem tud eltakarítani maga után? Vagy amikor egyedül el, akkor mocsokban él?
2024. febr. 14. 12:07
 75/103 anonim ***** válasza:
35%

Igen…

Amikor fiatalka voltam , az akkori barátom olyan koszos volt, hogy a nővére jött át takarítani a szobáját hétvégente aki már férjnél volt és frissen szült.

A srác együtt élt az apjával.

Mivel mi csak találkozgattunk fél évig , nem akart összeköltözni, így gondolom nem kellett a munkám se. 🥳

2024. febr. 14. 12:12
 76/103 anonim ***** válasza:
63%

64#

Ha valaki gyereket nevel, háztartást visz az felér egy főállással. Gondoltam szólok.

2024. febr. 14. 12:21
 77/103 anonim ***** válasza:
57%

Én egy problémás gyereket nevelek ( hiperaktív), mosok főzök takarítok, de semmire nem lenne mellette energiám, este hulla fáradtan esek be az ágyba és tudom hogy 5-10 alkalommal kelek éjjel a lányomhoz pedig 7 éves.

Na , melyik férfi csinálná ezt???

2024. febr. 14. 12:24
 78/103 anonim ***** válasza:
75%

77: Egyik sem!

Azt meg már alig merem leírni, hogy nagyon sok esetben "tőlük jön" a gyerek problémássága, az ADHD, az autizmus meg a többi idegrendszeri eltérés. Nem is bírják elviselni, munkába, hobbiba vagy másik nőhöz menekülnek, szerencsétlen anya meg kínlódhat egy életen át a nehéz gyerekkel. A legjobb, amikor többet is sikerült összehozni, kész bolondok háza...

És ezért most veszettül le leszek pontozva, de az életben ezt látom.

2024. febr. 14. 12:45
 79/103 anonim ***** válasza:
80%

Megcsinálni szeretik a gyerekeket.

Vinni hozni, odafigyelni, leckét elővenni, kvázi időt tölteni nem fognak a gyerekkel.

Tegnap is elment a férjem edzésre, én meg megbeszélem a világ dolgait a lányommal. 1 órát játszottam vele, labdáztunk. Esti mesét is én mondok neki minden este. Csodálkoznak a pasik hogy válás után az anyák kapják meg a gyereket.

2024. febr. 14. 13:33
 80/103 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező, a nőknek NEM éri meg egy férfival együtt élni!! Főleg nem egy olyannal, aki nem felel meg minimum 95%-ban,mert a nő csak tönkremegy mellette. Jó nagy marha az, aki olyannal van együtt, akivel csak beéri.

Egy kapcsolattal/házassággal/gyerekvállalással a nő a legtöbb esetben csak rosszul jár, hátrányba kerül és kiszolgáltatott lesz. Ezért teszik egyre magasabbra a lécet, és emiatt maradnak inkább egyedül.

2024. febr. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!