Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 500
-audi a6
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
Komolyan mondom, hogy már nem hiszem el ezeket a sz.r, fantáziátlan, minden kreativitást nélkülöző, provokatív troll kérdéseket.
Nem szégyelled magad saját magad előtt? Vagy ez a plafon, ami az intellektusodból és a tehetségedből kitelik?
80 százaléka, na persze.
Amúgy meg mit kezdjek pl Budán 3 szobás lakással, amikor nem ott élek és nem is tervezem? Vagy a szaros Aididdal, ami sztm egy szar autó, csak a pénzt viszi.
Nem csak Budapest a világ közepe.
Bőven 70 százalék magyar férfi kapcsolatban él. Nem hogy 80 százaléknak nincs vagy nem volt nője.
Nem tudom milyen burokba élsz te is.
Az átlag nő szerinted a Palvin Barbi....szerintem.meg én...
Egyebirant, en nőkent keresek 500 felett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!