Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor látják be végre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?

Figyelt kérdés

Hihetetlen h az olyan dolgok mint:

-havi nettó 500

-audi a6

-budapesti 3 szobás lakás

régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..

2022. szept. 5. 19:17
1 2 3 4
 1/34 Ghgj ***** válasza:
83%

Komolyan mondom, hogy már nem hiszem el ezeket a sz.r, fantáziátlan, minden kreativitást nélkülöző, provokatív troll kérdéseket.

Nem szégyelled magad saját magad előtt? Vagy ez a plafon, ami az intellektusodból és a tehetségedből kitelik?

2022. szept. 5. 19:19
 2/34 anonim ***** válasza:
72%
Nem ezek az elvárásaik.
2022. szept. 5. 19:20
 3/34 anonim ***** válasza:
84%
És mihez kezdjek most ezzel? Ha nőként keresek 500at és van lakásom, autóm, akkor had ne adjam már lejjebb mert te magányos vagy. Megtettem egyszer, én mentem benne tönkre hogy otthon kellett ülni mert semmire nem tellett. Köszi, nem mégegyszer.
2022. szept. 5. 19:21
 4/34 anonim ***** válasza:
91%
És te nem olvasod a pasik elvarasait? Legyen 10 evvel fiatalabb, dolgozzon, tartsa el magat, legyen szep, szabalyos arcu, ne legyen lapos mellj, se tul magas, se tul alacsony, legyen diplomas, ne aldi penztaros es igy tovabb. Az 25 eves no, insta kulso mar lassan az egyetlen amire felall nektek...
2022. szept. 5. 19:23
 5/34 A kérdező kommentje:
3. Nem csak én vagyok magányos hanem a férfiak úgy 80%a a nők túlzott anyagiassága miatt.
2022. szept. 5. 19:24
 6/34 A kérdező kommentje:
a 20-30 eves korosztalyban.
2022. szept. 5. 19:24
 7/34 anonim ***** válasza:
87%
5. De ez butaság, a férfiak 80/90%a kapcsolatban van.
2022. szept. 5. 19:29
 8/34 anonim ***** válasza:
93%

80 százaléka, na persze.

Amúgy meg mit kezdjek pl Budán 3 szobás lakással, amikor nem ott élek és nem is tervezem? Vagy a szaros Aididdal, ami sztm egy szar autó, csak a pénzt viszi.

Nem csak Budapest a világ közepe.

Bőven 70 százalék magyar férfi kapcsolatban él. Nem hogy 80 százaléknak nincs vagy nem volt nője.

Nem tudom milyen burokba élsz te is.

2022. szept. 5. 19:33
 9/34 anonim ***** válasza:
76%
Mikor látod be végre, hogy te csak egy lúzer vagy, kérdező, és nem az a gond veled, hogy mennyit keresel, hanem az, hogylúzer vagy, és akkor is az leszel, ha egymilliót keresnél. A kutyának nem kellesz, max egy prostinak, de csak úgy, hogy előre fizetsz rendesen.
2022. szept. 5. 19:38
 10/34 anonim ***** válasza:
70%

Az átlag nő szerinted a Palvin Barbi....szerintem.meg én...

Egyebirant, en nőkent keresek 500 felett.

2022. szept. 5. 19:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!