Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 500
-audi a6
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
22
Nekem aztán nem baj, neked baj, mert 10 év múlva is itt fogsz nyígni, nőd meg nem lesz, ha hájas, kövér pasiként Palvin Barbikra pályázol.
"Miert baj az?"
Szerinted miért baj? Elárulom: mert nincs annyi feltűnően vagy átlagosan szép nő, hogy minden pasinak jusson. És fordítva.
Épp ezért vesztik értelmüket és hitelüket az ilyen magányos, siránkozós, "miért nem adnak esélyt a nők?" típusú kérdések, mert tényleg mindig kiderül, hogy a "nem találok nőt" szinte minden esetben a vékony, fiatal, szép nőkre vonatkozik.
El kell fogadni, hogy az ilyen nők nagyobbik része a szintén hasonló kaliberű férfiakra pályázik.
Kédező, adnál egy esélyt egy fogyatékossággal élő nőnek? pl. egy vak nőnek. Biztos ő is megérdemli az esélyt, és lehet nagyon rendes, stb.
Vagy egy mozgássérültnek.
Vagy egy túlsúlyosnak.
vagy egy extra rondának.
Biztos hogy ők is az egymillás fizetéses pasira pályáznak?
26-os vagyok. Én nem a gyári munkás lányra reagáltam, hanem a 21-es válaszoló felvetésére, miszerint mindig kiderül, hogy "a Nők alatt csak a feltűnően jó nők"-et értik. Erre írtad te, hogy "Miért baj az?".
Erre írtam, hogy nincs annyi szép nő, hogy minden pasiknak jusson, a legrondábbtól a legszebbig. Ha te kvázi a szinted fölött keresel csajt külsőleg, és ezzel tisztában is vagy, akkor hiteltelen azt írni, hogy "miért ekkorák az igények"? Mert akkor a te igényeid nagyok, mert te sem adsz esélyt sok-sok olyan nőnek, aki nem tartozik az imént említett nők körébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!