Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért támadnak le számonkérően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadnak le számonkérően, dühösen,agresszívan az alacsonyabb férfiak társkeresőn, amikor kiírom,hogy 180 cm magasság felett keresek férfit mert nekem az jön be? Hogy jön valaki ahhoz,hogy számon kérje rajtam,hogy nekem mi az ideálom?

Figyelt kérdés
És ezt ilyen 170-75 cm-es pasik szokták csinálni,vagy alacsonyabbak,hogy támadóan rám írnak,és kiosztanak,hogy mi az,hogy én ilyen magasságokban keresek társat..Mire fel engedik ezt meg maguknak? Hogyan mer beleszólni abba,hogy én kit kereshetek vagy kit sem. Minek ír rám,ha látja,hogy mi a kritérium,főleg ilyen agresszív stílusban?
tegnap 22:48
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
81%
Mer buta mint a fsz némelyik....figyelmen kívül kell hagyni és kész.
tegnap 23:01
 2/35 anonim ***** válasza:
16%

És ti nők, miért támadtok minden férfit, amikor azok elmondják, hogy nekik nem kell túlsúlyos, öreg, gyerekes, kis csecsű, aranyásó nő?

Oké, neked magas pasi kell, de te mit tudsz cserébe nyújtani? 25 alatti vagy? 60kg. alatti? Gyerek nincs ugye? Cickók? Vagy ami nekem vonzó, te milyen magas vagy, mert a 180-as nők az elegáns, hosszú lábukkal a legvonzóbbak!

tegnap 23:02
 3/35 anonim ***** válasza:
45%

Nekem millió jelölésem volt már a társkeresőkön, de egyetlen ilyen eset sem történt velem, pedig magas vagyok és csak magasabb férfiakkal ismerkedem.

Szerintem unatkozó troll vagy.

tegnap 23:03
 4/35 anonim ***** válasza:
60%

Kisebbségi komplexus, frusztráció.

Szerintem szóra se méltasd ezeket az embereket.

175 cm-s nőként bírom amikor egy fejjel alacsonyabb pasi próbálkozik.

tegnap 23:03
 5/35 anonim ***** válasza:
85%

2 kit érdekel kinek mi kell.

Velük se az a gond, hogy nekik nem kell pl molett nő, hanem hogy az agya nem fogja fel, hogy a vékony nőnek se kell dagadt lusta pasi.

A pénzét meg az félti általában, akinek nincs.

Most én is felmegyek társkeresőre csak úgy poénból és belekötök mindenkibe 😄.

180-as nőhöz meg 190-nek kell lenni kb, úgyhogy erről ennyit.

tegnap 23:09
 6/35 anonim ***** válasza:
16%

5. Nagy, mackós vagyok. A legtöbb barátnőm sportos vagy sportoló, vékony, kockahasú nő volt. És voltak nálam magasabbak is. 180 vagyok.

Pénz, duma, viselkedés, hatalom, ezek kellenek a nőnek.

Írtam már itt a haveromról. 190, szikár, sportos, őt valóban megbámulják a nők meg a melegek, italt küldenek, utána mennek a mosdóba, nők é férfiak is. De amint kiderül, hogy őrködik, és az anyjával él, panelben, egyből dobják. Szóval egyéjszakás mindig van neki, de 2. 3. randi nemigen.

tegnap 23:19
 7/35 anonim ***** válasza:
88%
Nem hallottam még ilyet, hogy a magasságért cserébe kellene valamit nyújtani😂 190+ magas a partnerem, én meg rossz testű 30-as vagyok. Jóképű, jól öltözik és nem is csóró mamahoteles. Mondjuk nem a magassága miatt jöttem vele össze, meg valószínűleg ő is tovább lát annál, hogy az arcom legalább szép. Lehet, hogy vannak belső értékeink és a személyiségünk is passzol. De tény, hogy jobb látvány, mint egy 170 centis férfi. Viszont gyakorlatilag az összes alacsonyabb férfi ismerősöm kapcsolatban van vagy már házas is, vagy szimplán nincs gondjuk a csajozással, mondjuk ki sem nézem egyikből sem, hogy társkeresőkön küldene el nőket az anyjukba, nem ilyen kis ideggörcsök.
tegnap 23:36
 8/35 anonim ***** válasza:
24%

Ha férfi írja ki hogy neki mi tetszik, akkor ő bunkó, felszínes, szexista, és elvárásai vannak, és érje be azzal ami jut. Ha nő írja ki neki mi tetszik, akkor ő igényes, neki preferenciái vannak és ízlése, és ismeri önmagát. Na ennyit a nagy egyenjogúságról, és a "nemlétező" kettősmércéről.

Bunkó, agresszív megnyilvánulásokért pedig nem kell a szomszédba menni akkor se, ha nőkről van szó. A sok frusztrált hülye egyből beugrik itt is a kérdésekbe, és kiossza a kérdezőt meg a válaszolókat, ha ők mondjuk fiatalabb/soványabb/nagymellűbb nőket preferálnak, vagy képzelnek el maguk mellé. De ez persze nem frusztrált erőszak, hanem valamiféle szenvedélyes és hősies igazságbeszéd. Szóval így megy ez.

ma 00:10
 9/35 anonim ***** válasza:
70%
Én ezen az oldalon nagy részt csak férfiakat látok nők preferenciáit leszólni, fordítva alig. Volt olyan kérdés, hogy férfi írta, hogy hasonló anyagi szintet vár el, ott is egy csomóan írták, hogy hát nyugodtan várjon el, amit csak szeretne. Bezzeg ha én leírom, hogy a diploma nálam alapfeltétel, akkor legalább 3-an nekem esnek.
ma 00:47
 10/35 anonim ***** válasza:
72%
Ha 170-175 kozotti no vagy akkor ertheto hogy a 180 centi a minimum.
ma 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!