Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 650e
-vadiúj kocsi
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
A férfiak szoktak áldozokat hozni egy kapcsolatért.
A boldogságot mindenkinek magának kell megtalálnia, nem egy másik emberből kiszívva az energiát meg életerőt.
Kapjátok össze magatokat , sok olyat láttam már hogy egy vidám boldog csinos nő , árnyéka lett önmagának egy pasi mellett. Nekiállt mosni főzni takarítani gyerekeket nevelni és a saját igényeit elnyomva megfelelni mindenkinek.
A pasi meg persze kivirult, hiszen lett valaki aki kiszolgálta és otthon várta .
Tegyetek bele ugyanannyit egy kapcsolatba mint a nő.
Kapcsoljátok be a mosógépet, főzzetek ti is és mosogassatok ti is. Tegyetek bele ugyanannyit mint a nő. Menjetek el a gyerekért vagy vigyétek ti iskolába.
Nem csak munkahely és a fotel meg a haverozás létezik ám.
Így nem csoda hogy a nők menekülnek előletek. És inkább buliznak meg mindent ami jó az életben azt elfogadják.
Beleuntunk a rossz helyzetünkbe és fogadjátok el hogy alaposan válogatunk.
Nekem csak olyan kellett aki mellett kiteljesedhetek.
"Nekiállt mosni főzni takarítani gyerekeket nevelni és a saját igényeit elnyomva megfelelni mindenkinek."
Ha a nő munkanélküli akkor ne sipákoljon, hogy neki kell vinni a háztartást.
Én pedig külföldön csinálom ezeket, plusz egy idős embernek még a gyógyszereit is odaadom, ezért kapok fizetést.
Kérdezem én: miért tenném meg ugyanezt egy férfinak ingyen?
Ezzel Budán meg lehet keresni 300-at , én meg ingyen tegyem meg valakinek , hogy ugathasson is hogy nem dolgozok?
A ruha nem mossa ki magát, a gyerek nem pelenkázza magát, a kaja nem fő meg magának : ez mind munka!
Csak a férfi nem tud felnőtt lenni. Ezért kell neki egy mama aki rendezi a ruháit, elpakol az ágya mellől, kidobja a szemetet utána.
Kell nekik egy cseléd egy ember aki gondoskodik róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!