Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor látják be végre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?

Figyelt kérdés

Hihetetlen h az olyan dolgok mint:

-havi nettó 650e

-vadiúj kocsi

-budapesti 3 szobás lakás

régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..

2024. jan. 21. 19:26
 61/103 A kérdező kommentje:

A férfiak szoktak áldozokat hozni egy kapcsolatért.

2024. febr. 14. 10:31
 62/103 anonim ***** válasza:
64%

A boldogságot mindenkinek magának kell megtalálnia, nem egy másik emberből kiszívva az energiát meg életerőt.

Kapjátok össze magatokat , sok olyat láttam már hogy egy vidám boldog csinos nő , árnyéka lett önmagának egy pasi mellett. Nekiállt mosni főzni takarítani gyerekeket nevelni és a saját igényeit elnyomva megfelelni mindenkinek.

A pasi meg persze kivirult, hiszen lett valaki aki kiszolgálta és otthon várta .

Tegyetek bele ugyanannyit egy kapcsolatba mint a nő.

Kapcsoljátok be a mosógépet, főzzetek ti is és mosogassatok ti is. Tegyetek bele ugyanannyit mint a nő. Menjetek el a gyerekért vagy vigyétek ti iskolába.

Nem csak munkahely és a fotel meg a haverozás létezik ám.

Így nem csoda hogy a nők menekülnek előletek. És inkább buliznak meg mindent ami jó az életben azt elfogadják.

Beleuntunk a rossz helyzetünkbe és fogadjátok el hogy alaposan válogatunk.

Nekem csak olyan kellett aki mellett kiteljesedhetek.

2024. febr. 14. 10:38
 63/103 anonim ***** válasza:
39%
#61 és? Akkor a nők se akarnak kapcsolatot, meg a férfiak se, hiszen nekik olyan nagy áldozatokat kell hozni. Akkor meg mi a probléma?
2024. febr. 14. 10:40
 64/103 A kérdező kommentje:

"Nekiállt mosni főzni takarítani gyerekeket nevelni és a saját igényeit elnyomva megfelelni mindenkinek."

Ha a nő munkanélküli akkor ne sipákoljon, hogy neki kell vinni a háztartást.

2024. febr. 14. 10:44
 65/103 anonim ***** válasza:
48%
Én meg házvezetőnő vagyok egy családnál és fizetést kapok mindezért cserébe képzeld.
2024. febr. 14. 10:51
 66/103 anonim ***** válasza:
47%

Én pedig külföldön csinálom ezeket, plusz egy idős embernek még a gyógyszereit is odaadom, ezért kapok fizetést.

Kérdezem én: miért tenném meg ugyanezt egy férfinak ingyen?

2024. febr. 14. 10:57
 67/103 anonim ***** válasza:
46%
#64 más amikor maga után kell rendet tartani, mint egy másik FELNŐTT EMBER után.
2024. febr. 14. 10:58
 68/103 anonim ***** válasza:
64%

Ezzel Budán meg lehet keresni 300-at , én meg ingyen tegyem meg valakinek , hogy ugathasson is hogy nem dolgozok?

A ruha nem mossa ki magát, a gyerek nem pelenkázza magát, a kaja nem fő meg magának : ez mind munka!

2024. febr. 14. 10:59
 69/103 anonim ***** válasza:
57%

Csak a férfi nem tud felnőtt lenni. Ezért kell neki egy mama aki rendezi a ruháit, elpakol az ágya mellől, kidobja a szemetet utána.

Kell nekik egy cseléd egy ember aki gondoskodik róluk.

2024. febr. 14. 11:01
 70/103 anonim ***** válasza:
28%
Látod kérdező: ha palotád lenne akkor sem kellenél nekem.
2024. febr. 14. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!