Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 650e
-vadiúj kocsi
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
A hozzászólások mélyen tükrözik azt hogy mi van ebben az országban. Arra senki sem gondol ha több boldog ember lenne az ő életük is boldogabb lenne?
Ok okozat van. Ha velem kedves egy buszsofőr, egy bolti kiszolgáló, vagy bárki, ügyfél vagy kolléga, a napom is szebb lesz.
Tehát ha valaki azt mondja "nem az ő baja" ha a másik magányos az nem gondol arra hogy ha több boldog ember lenne az ő élete is boldog lenne.
Aki azt hazudja ki tudja zárni a külvilágot és nem veszi észre az emberekben a szomorúságot az vagy szociopata vagy nem egy jó ember simán.
Szerintem mindenki megérdemli a boldogságot, és senki sem érdemli meg a magányt.
Jó lenne ha mindenki megtalálná a társát.
Béke veletek!
Én soha nem próbáltam magam erőltetni egy nőre.
Tinderen is ha azt mondta egy lány, hogy nem akkor még 1-2 mondat erejeig probaltam indoklast kiszedni belole de ha nem mondta el akkor lealltam.
Nem a nők tehetnek arról, hogy a magyar pasik nagyrésze teljesen alkalmatlan párkapcsolatra és ez nem is a nők gondja hanem a pasiké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!