Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor látják be végre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?

Figyelt kérdés

Hihetetlen h az olyan dolgok mint:

-havi nettó 650e

-vadiúj kocsi

-budapesti 3 szobás lakás

régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..

2024. jan. 21. 19:26
 51/103 anonim ***** válasza:
27%

A hozzászólások mélyen tükrözik azt hogy mi van ebben az országban. Arra senki sem gondol ha több boldog ember lenne az ő életük is boldogabb lenne?

Ok okozat van. Ha velem kedves egy buszsofőr, egy bolti kiszolgáló, vagy bárki, ügyfél vagy kolléga, a napom is szebb lesz.

Tehát ha valaki azt mondja "nem az ő baja" ha a másik magányos az nem gondol arra hogy ha több boldog ember lenne az ő élete is boldog lenne.

Aki azt hazudja ki tudja zárni a külvilágot és nem veszi észre az emberekben a szomorúságot az vagy szociopata vagy nem egy jó ember simán.

Szerintem mindenki megérdemli a boldogságot, és senki sem érdemli meg a magányt.

Jó lenne ha mindenki megtalálná a társát.

Béke veletek!

2024. febr. 14. 06:57
 52/103 anonim ***** válasza:
57%
#51 nem jótékonysági szervezet a magánéletem. Így is boldog vagyok. Miért rontsam el a saját boldogságom, ha eleve boldog vagyok?
2024. febr. 14. 08:54
 53/103 anonim ***** válasza:
49%
Engem nem érdekel h kinek mije nincs. De volt akit azért hagytam el mert mindig üres kézzel jött. Ha palotában lakott volna akkor sem kellett volna férjnek , se apának, semminek.
2024. febr. 14. 08:57
 54/103 A kérdező kommentje:
Milyen szívtelenek itt a nők...
2024. febr. 14. 09:34
 55/103 anonim ***** válasza:
21%
Nem nők. Unatkozó férfiak identitászavarral.
2024. febr. 14. 09:43
 56/103 anonim ***** válasza:
58%
Szívtelenség, hogy a saját boldogságunkat priorizáljuk idegen férfiaké helyet? Gondol így a dologra. Az nem szívtelenség, hogy a nők boldogságát akarnád elvenni?
2024. febr. 14. 09:46
 57/103 A kérdező kommentje:

Én soha nem próbáltam magam erőltetni egy nőre.

Tinderen is ha azt mondta egy lány, hogy nem akkor még 1-2 mondat erejeig probaltam indoklast kiszedni belole de ha nem mondta el akkor lealltam.

2024. febr. 14. 09:58
 58/103 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos azt vettem észre hogy a nők egyszerűen elengedték a komoly ismerkedést....
2024. febr. 14. 10:15
 59/103 anonim ***** válasza:
78%

Nem a nők tehetnek arról, hogy a magyar pasik nagyrésze teljesen alkalmatlan párkapcsolatra és ez nem is a nők gondja hanem a pasiké.

2024. febr. 14. 10:18
 60/103 anonim ***** válasza:
45%
#57 akkor miért szívtelenek a nők? Mert nem adják fel a boldogságukat, egy kapcsolatra alkalmatlan férfiért?
2024. febr. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!