Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 650e
-vadiúj kocsi
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
89-es magyarul egy ezermester-erotikashowmant keresel magad mellé? Nem ezek számítanak hanem az emberi értékek.
Vagyis fogsz ilyet találni de lesz melletted 10 nője!
Az enyémnek egyik se volt meg Kérdező.
Ettől még nem lúzer, viszont biztos lehet benne, hogy önmagáért szeretem.
Szerintem van aki extra ronda, vagy kicsi a farka.
Nem kéne.
Esetleg nagyvonalúság még vonzó lehet, de legtöbben szarevősködtök.
Én nem vagyok anyagias de ha nem hív meg semmire, nem kapok semmit akkor kuka!
Nem kötelező udvarolni de akkor ne eröltessük ami nem megy
Ahogy az udvarlási szakaszban viselkedik, sokat elárul a jelleméről.
Van aki még az ajtót sem nyitja ki a nő előtt.
Azt sem tudja micsoda egy szál virág.
Ilyenektől később is csak ezt kapod!
A nagy semmit .
"Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?"
Azért van sok magányos férfi (és magányos nő is) mert a nőknek a férfiak külseje iránt megemelkedett az igény szintje, de ettől nem lett arányaiban több jóképű fickó. Ezért a férfiak egyre növekvő része megszívja, de a másik oldalon is növekszik a szívók száma, hiszen a nemek aránya közel egyenlő.
Már nem emlékszem pontosan mik voltak ezeken a randikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!