Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 650e
-vadiúj kocsi
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
Akkor hiába hagyom ott ha 10ből 9 nő rákérdez.
#19 nőként írom, hogy egy utolsó ökör vagy, hogy ezekre az arcátlan kérdésekre válaszolgattál a csajnak, ahelyett, hogy közölted volna vele, hogy a fizetésed magánügy, ahogy a többi dolog is, és felállsz és otthagyod. Mert ez nem randi volt, hanem vallatás, és egy durva átlépése a határoknak.
Egyszerűen ostoba vagy, azért nem kellesz az értelmesebb nőknek.
Nekem az is jó lett volna ha csak pénzemért van velem.
Hát ha ilyen kis egyszerű lény vagy, akkor hazudd neki, hogy magasabb a fizud. Úgyse derülne ki, mivel láthatóan nem tartós, funkcionális párkapcsolatot keresel.
Amúgy meg attól még, hogy te ilyen nőket vonzol be (és már tudjuk is, miért), nem minden nő ilyen, szóval hagyjuk az általánosítást. Mint írtam, az értelmesebb nők nem foglalkoznak olyan pasikkal, mint amilyen te vagy
"Nekem az is jó lett volna ha csak pénzemért van velem."
Arra ott a prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!