Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nincs lelkiismeret furdalása, amikor hazudoznak egy alkalom miatt?
Ja, mert 4 randi az 2 szép szó... Baszki, te tényleg pszichopata vagy. Úgy gondolod, hogy átverni valakit rendben van, mert miért volt olyan hülye, hogy elhitte. Csak szólok, hogy ezzel ne nagyon védekezz majd a bíróságon, ha az aljadék jellemedre hallgatva majd unokázós csalónak állsz. :D
És tényleg, nehogymár a férfi hibája legyen, hogy egy gerinctelen, hazug senkiházi.
"Engem nem vágtak át a férfiak, mert odafigyeltem rá, hogy ki visz ágyba. :)"
Leírod, mikre figyeltél oda?
Azt írtam, hogy csúnya dolog a másikat átverni. Nem tudsz olvasni?
Te keversz bele ghostingot, meg a szűzqrvát.Mert már nem tudsz mivel védekezni.
A nő ha olyan hülye, hogy lefexik a másikkal 3-4 randi után és továbbáll a másik az az ő baja. Nem kéne mindent elhinni ami kijön a száján hanem a tetteit nézni annak a férfinak.
Milyen szánalmas vagy, de tényleg. Mindent ide hozol csak témára nem reagálsz.
Na de jó....Ha a férfi olyan hülye, hogy pénzeli a pénzéhes nőt és az átvágja míg ő szerelmes akkor ki a hibás? Ő maga és a nő az alja,mert átvágta.
Egyébként meg nem olyan gáz ha egyszer-kétszer úgy jár a nő.
Majd máskor talán jobban odafigyel és nem vágják gerincre pl. 2 hét-1 hónap csetelés és pár randi után. Sokkal óvatosabb lesz és ki tudja szúrni azokat a férfiakat akik nemcsak szexre utaznak.
Nem a világvége, hogy a hazudozó becsapta, jó lecke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!