Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak nincs lelkiismere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak nincs lelkiismeret furdalása, amikor hazudoznak egy alkalom miatt?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani a sztorit, hogy egy pasival minden tökéletes volt, megvolt az első együttlét, aztán fel is szívódott a férfi. Ezeknek semmi bűntudata nincs ilyenkor, hogy átvertek valakit?

#átverés #lelkiismeret #nőket átverni
jan. 21. 15:38
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
88%

Ja, mert 4 randi az 2 szép szó... Baszki, te tényleg pszichopata vagy. Úgy gondolod, hogy átverni valakit rendben van, mert miért volt olyan hülye, hogy elhitte. Csak szólok, hogy ezzel ne nagyon védekezz majd a bíróságon, ha az aljadék jellemedre hallgatva majd unokázós csalónak állsz. :D

És tényleg, nehogymár a férfi hibája legyen, hogy egy gerinctelen, hazug senkiházi.

jan. 21. 18:38
 32/51 anonim ***** válasza:
56%

"Engem nem vágtak át a férfiak, mert odafigyeltem rá, hogy ki visz ágyba. :)"

Leírod, mikre figyeltél oda?

jan. 21. 18:39
 33/51 anonim ***** válasza:
22%
Ezt a 3-4 nap utan lefekszem dolgoy srm ertem.. velem nem kellene senkinek lefekudnie ilyen hamar .. azt se tudjuk ki kicsoda honnan jott. A masik meg azt megunt csak nem ertem ,hogy egyes fajta ferfiakkal lefekszenek 2 nap utan a masikkal meg csak 2-3 het utan.. erdekes dolgok ezek.
jan. 21. 18:40
 34/51 anonim ***** válasza:
78%
29 Na neked nem osztottak sok agyat úgy látom... Nem azért fekszem le valakivel, hogy random idegenek jó véleménnyel legyenek rólam, pusztán a kettős mércére igyekeztem felhívni a figyelmet. Csak túl buta.vagy, hogy megértsd.
jan. 21. 18:40
 35/51 anonim ***** válasza:
23%

Azt írtam, hogy csúnya dolog a másikat átverni. Nem tudsz olvasni?

Te keversz bele ghostingot, meg a szűzqrvát.Mert már nem tudsz mivel védekezni.

A nő ha olyan hülye, hogy lefexik a másikkal 3-4 randi után és továbbáll a másik az az ő baja. Nem kéne mindent elhinni ami kijön a száján hanem a tetteit nézni annak a férfinak.

jan. 21. 18:43
 36/51 anonim ***** válasza:
85%
A tetteivel is hazudhat bárki.
jan. 21. 18:46
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Na taníts mester, hogy a nők hány randi után szexelhetnek, hogy biztosan ne lépjen le a pasi. Kérlek oszd meg a tudásodat velünk, ó bölcs tanító.
jan. 21. 18:46
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod elmondani, hogy mik a jelek, mert semmi jel nem volt. Szerencsés voltál, mert nem átverős pasival randiztál. Sokan csinálják ezt, hogy valami erénynek tekintik, hogy velük rossz nem történt, tehát biztos ők a szuper emberek.
jan. 21. 18:47
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy akkor ilyen alapon téged kizsebelhet bárki? Mert hát nem voltál elég óvatos? Vagy megverhetnek mert nem voltál elég erős? Vagy ugyanúgy átverhetnek valamiben mert nem voltál elég okos? Igen?
jan. 21. 18:50
 40/51 anonim ***** válasza:
0%

Milyen szánalmas vagy, de tényleg. Mindent ide hozol csak témára nem reagálsz.

Na de jó....Ha a férfi olyan hülye, hogy pénzeli a pénzéhes nőt és az átvágja míg ő szerelmes akkor ki a hibás? Ő maga és a nő az alja,mert átvágta.

Egyébként meg nem olyan gáz ha egyszer-kétszer úgy jár a nő.

Majd máskor talán jobban odafigyel és nem vágják gerincre pl. 2 hét-1 hónap csetelés és pár randi után. Sokkal óvatosabb lesz és ki tudja szúrni azokat a férfiakat akik nemcsak szexre utaznak.

Nem a világvége, hogy a hazudozó becsapta, jó lecke.

jan. 21. 18:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!