Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nincs lelkiismeret furdalása, amikor hazudoznak egy alkalom miatt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Tessék egy buta nő és várna rá, vagy fog.
50, Mondom, hogy nem lesznek itt jelek, mert incel vagy, és fogalmad sincs, milyen pasikkal randizni.
Szánalmas vesztes.
Ott a jel pl. maga a link, aki abból nem ért az tényleg nagyon buta.
Vannak olyan nők akiket lehet becsapni ez egy tény, nem vélemény. Amúgy meg nyugodtan legyek incel, pontozzatok is le. Akkor is léteznek óriási unintelligens, önbecsülés nélküli nők (és férfiak is).
Hogy hogyan viselkedett, vagy mennyiszer fújta el, hogy ő komolyan gondolja velem holott annyiszor szóba se került a téma. Az már elgondolkodtató, hogy elmondja jó párszor pedig nem kérdeztem. Annak a híve vagyok én személyesen hogy mindennek megvan a maga folyamata, nem úgy, hogy jaj komoly kapcsolatot akarok és csak olyan pasast keresek. Ha úgy érzem, hogy eleget bizonyított (nem azzal, hogy elvitt wellnessre, vagy virágot hozott, nem erőltette a szexet, meg se említette) nekem (pl. végighallgat, nem ugrik a szavamba, nem tiszteletlen másokkal szemben sem mint az évek és hasonlók) és lefekszek vele és mégse jön össze lelép akkor úgy jártam, ha meg több menetre vagyok jó csak akkor megint szívnék és kész. Majd akad más. Viszont általában kibuknak náluk ezek a dolgok abban ahogy megnyilvánulnak és el se jutunk addig, mert nem tetszik ahogy viselkedik hiába jön be, mint férfi.
Eddig volt olyan pasas aki előhozta a második randin, hogy jó lenne már. Olyan is volt akit nem érdekeltem (az én meglátásom szerint) igazán, szóval nem írt naponta még két mondatot se, de randizni újból szeretett volna és magát dicsérte, azzal jött milyen szép és okos vagyok a 4. randin, mennyire oda van értem, de azt nem jegyezte meg, hogy mi a hobbim.
Úgyhogy lehet, hogy szerencsém volt (eddig), de azért vannak rá utaló jelek, hogy valójában valakit érdekelsz komolyabban vagy se.
46, nekem ez is homály kicsit, ráadásul azt írtad az előbb, a tetteket kell figyelni, nem a szavakat.
Nem minden férfi ugyanúgy ver át. Nem minden férfi ugyanolyan jó az átverésben. Ennek nincs forgatókönyve. Aki meg dörzsölt, az pontosan tudja, te miket nézel, és rájátszik azokra, vagy kerüli őket.
Ahogy megnyilvánul... nagyon sokszor olvastam ezen az oldalon, hogy ezeket tudni kell, mindig rákérdezek, és senki nem ír konkrét listát. Pedig az emberek imádnak okoskodni, meg kioktatni a másikat, de... ha a szexről beszél... DUH!!! Pont a nem egyértelmű jelek érdekelnek.
"lefekszek vele és mégse jön össze lelép akkor úgy jártam, ha meg több menetre vagyok jó csak akkor megint szívnék és kész. Majd akad más"
Te tudod, én nem vagyok ilyen könnyű nőcske.
Én nem írtam, hogy könnyű a nő más (vagy te)írta, hogy 3-4 randi után lefexik a férfival. Én nem teszem meg, de attól még nem gondolom, hogy, azok!
Én adok neki időt "bizonyításra" nem tudok rögtön ágyba bújni valakivel. A szavakat és a tetteket is kell nézni. Kiforgatod rendesen. Szerinted az, hogy nem emlékszik számomra fontos dolgokra (a hobbi csak egy példa volt!) az mi a csodát jelent? Szavakat? Senki se írt egyforma forgatókönyvet, hozzá csapod te. De az nem igaz hogyha felhív a lakására és te felmész majd rád mászik, hogy nem tudod, nem sejted mire MEHET ki a játék és a te felelősséged, döntésed, hogy felmész hozzá vagy se! Az is a tiéd ha hazudozik és rajtakapod, de reménykedsz, meg az is ha beszélgetni nem tudsz vele, mert nem igazán kíváncsi rád és mégis aláfexel!!!
Itt hirdetik magukat egy rakáson a nők, hogy jól kell választani, nem állnak le bárkivel szexelni, te is azt írtad, hogy te nem vagy könnyű nőcske és mégis engem veszel elő, hogy nem fexek ki 3-4 randi után!!!!
Saját magad ellen beszélsz. Ráadásul egy csomó kapcsolat kialakul egy éjszakás kalandból, laza kapcsolatból és mégis könnyű nőkről beszélsz.
Te tudod pontosan, hogy mennyi férfi vitte ágyba azonnal, hogy kijelentesz ilyesmit?
Azoknak a nőknek nincs bűntudatuk, akik a szex igéretével hülyítenek egy faszit vagy randi címén lehúznak róluk egy csomó pénzt, pedig eleve nem is akartak tőlük semmit?
Ugye, ugye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!