Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nincs lelkiismeret furdalása, amikor hazudoznak egy alkalom miatt?
Van akinek nincs bűntudata, de ettől még egyáltalán nem minden férfi ilyen. Én például utálom a hazugság minden formáját és nem is viselem el.
F
Őszinte leszek ha tudom hogy a csaj csak azért van velem mert jól nézek ki akkor nem zavar hogy dugás után le kopok.
Más esetben pedig mélyebb a kapcsolat akkor meg nem lépek le úgy se.
3
Még mindig inkább egy folytatás nélküli kósza éjszaka egy szexi férfival, semmint egy randa ember szuszogjon felettem minden este.
6
Nyugi pár év és randa leszel te is. Nem kell felned majd hogy meg akarnak dugni. Marad a vibri
Tudod nem értem a nőket, mindig sipítoztok, hogy őszinteség kell, ám amikor nyíltan elmondom, hogy csak szexet akarok, akkor anyámba vagyok küldve.
Kollégám meg, leveszi a gyűrűt, gyerekülést a csomagtartóba, és simán felszed nőket, mikor hazudozik nekik.
Szóval lennénk mi férfiak őszinték, de amíg 1000-ből 999 lány az anyánkba hajt, addig nincs más választás.
Meg sok nőnek kell a hazugság, elvárják, igénylik.
"Csónakban ültünk egy lánnyal és
lehullott rólunk minden erkölcsi lánc.
Senki sem láthatott minket, mert sűrű a nádas.
Szerelmes voltam és fájt volna
annak a lánynak az igazság.
Szemébe néztem és azt mondtam, nem vagyok házas."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!