Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak nincs lelkiismere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak nincs lelkiismeret furdalása, amikor hazudoznak egy alkalom miatt?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani a sztorit, hogy egy pasival minden tökéletes volt, megvolt az első együttlét, aztán fel is szívódott a férfi. Ezeknek semmi bűntudata nincs ilyenkor, hogy átvertek valakit?

#átverés #lelkiismeret #nőket átverni
jan. 21. 15:38
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Akinek lenne, az nem csinál ilyet.
jan. 21. 15:42
 2/51 anonim ***** válasza:
100%
Még ki is röhögik a másikat
jan. 21. 15:50
 3/51 anonim ***** válasza:
10%
Aki a felszín alapján kefélget jó külsejű pasikkal az utána ne panaszkodjon. Miért nem a jólelkű pocakos Gézával feküdt össze?
jan. 21. 15:53
 4/51 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek nincs bűntudata, de ettől még egyáltalán nem minden férfi ilyen. Én például utálom a hazugság minden formáját és nem is viselem el.

F

jan. 21. 16:03
 5/51 anonim ***** válasza:
58%

Őszinte leszek ha tudom hogy a csaj csak azért van velem mert jól nézek ki akkor nem zavar hogy dugás után le kopok.

Más esetben pedig mélyebb a kapcsolat akkor meg nem lépek le úgy se.

jan. 21. 16:09
 6/51 anonim ***** válasza:
85%

3

Még mindig inkább egy folytatás nélküli kósza éjszaka egy szexi férfival, semmint egy randa ember szuszogjon felettem minden este.

jan. 21. 16:12
 7/51 anonim ***** válasza:
8%

6

Nyugi pár év és randa leszel te is. Nem kell felned majd hogy meg akarnak dugni. Marad a vibri

jan. 21. 16:16
 8/51 anonim ***** válasza:
100%
7 jaja, biztos azért jönnek ide folyton vinnyogni a férfiak, hogy a feleségük nem szexel velük. XD
jan. 21. 16:20
 9/51 anonim ***** válasza:
15%

Tudod nem értem a nőket, mindig sipítoztok, hogy őszinteség kell, ám amikor nyíltan elmondom, hogy csak szexet akarok, akkor anyámba vagyok küldve.

Kollégám meg, leveszi a gyűrűt, gyerekülést a csomagtartóba, és simán felszed nőket, mikor hazudozik nekik.

Szóval lennénk mi férfiak őszinték, de amíg 1000-ből 999 lány az anyánkba hajt, addig nincs más választás.

Meg sok nőnek kell a hazugság, elvárják, igénylik.

"Csónakban ültünk egy lánnyal és

lehullott rólunk minden erkölcsi lánc.

Senki sem láthatott minket, mert sűrű a nádas.

Szerelmes voltam és fájt volna

annak a lánynak az igazság.

Szemébe néztem és azt mondtam, nem vagyok házas."

jan. 21. 16:40
 10/51 anonim ***** válasza:
81%
Talan problema lehet az emberismereteddel, ha folyamatoaan atvernek. Szerintem meg a penzedet is odaadnad nekik. Vagy olyankor ovatosabb vagy? Az tobbet er? Megannyi kerdes, amit magadnak is feltehetnel.
jan. 21. 17:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!