Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak nincs lelkiismere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak nincs lelkiismeret furdalása, amikor hazudoznak egy alkalom miatt?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani a sztorit, hogy egy pasival minden tökéletes volt, megvolt az első együttlét, aztán fel is szívódott a férfi. Ezeknek semmi bűntudata nincs ilyenkor, hogy átvertek valakit?

#átverés #lelkiismeret #nőket átverni
jan. 21. 15:38
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
10. Férfi vagyok, és undorodom az ilyen férfiaktól, ezért kérdeztem!
jan. 21. 17:34
 12/51 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező az az igazság, hogy a nőugyanolyan hibás hiszen nem vette észre, hogy csak szexre utazott a férfi. Vannak annak jelei, hogy csak azt szeretné. Persze attól csúnya dolog becsapni a másikat, de nem az ő hibája, hogy a nő hagyja magát becsapni.
jan. 21. 17:41
 13/51 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem ezt a nok tobbsege tudja , hogy benne van a pakliban . A masik dolog a ferfiak nem csak olyan novel fekudnek le aki kimondottan tetszik nekik . Elhiszem hogy jo erzest valt ki ha egy jokepu ferfi haza visz vagy forditva es megkettyint de ha esszeru vagy akkor tudod ez pont annyi volt csak amennyi. A legendakkal ellentetben nem csak az atlagos ferfiak szeretik kihasznalni a noket.
jan. 21. 18:17
 14/51 anonim ***** válasza:
83%

13

Van, az amikor egy buliból félrészegen hazamegyünk, szeretkezünk egy istenit, aztán mindenki megy a maga dolgára. Értelmes nő az vagy nem csinál ilyet, vagy tökéletesen tisztában van vele, hogy ez semmit nem jelent, és a 600 decibellel döngő zenében és a félhomályban nem a lelkébe szeretett bele 45 perc alatt a férfi.

De van az, amikor kulturált körülmények közt találkoznak, 3-4 alkalommal is randiznak, a pasi komoly szándékokkal hülyíti a csajt, aztán lelép. Itt azért más a szitu, azt gondolom...

jan. 21. 18:20
 15/51 anonim ***** válasza:
0%
14. Mind a ketto elofordulhat.. a randizosak azok a vadasz fajtak...
jan. 21. 18:23
 16/51 anonim ***** válasza:
34%
3-4 randi után a nő miért fekszik le a pasival? Én ezt nem értem komolyan.
jan. 21. 18:25
 17/51 anonim ***** válasza:
83%

15

Ne mondd, tényleg előfordul mindkettő? :))

Amúgy csak azt mondtam, hogy míg az előző esetben tök világosak a férfi szándékai, és a nőnek világi hülyének kell lennie, hogy mást képzeljen bele, addig a második felállásban a férfi az aljadék.

jan. 21. 18:27
 18/51 anonim ***** válasza:
25%
De miért aljadék 3-4 randi után?
jan. 21. 18:28
 19/51 anonim ***** válasza:

"Kérdező az az igazság, hogy a nőugyanolyan hibás hiszen nem vette észre, hogy csak szexre utazott a férfi. Vannak annak jelei, hogy csak azt szeretné."

Mik ezek a jelek?

jan. 21. 18:30
 20/51 anonim ***** válasza:
23%
16. A 3 legutóbbi barátnőm, az 1. randin lefeküdt velem. Felnőtt emberek mire várjanak?
jan. 21. 18:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!