Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nincs lelkiismeret furdalása, amikor hazudoznak egy alkalom miatt?
18
Miért aljadék dolog 3-4 randi és egy szex után felszívódni? XD És még a férfiak hisztiznek, amikor egy nő 2 darab chat üzenet után ghostingolja őket. Beszarás, bmeg...
Tegyük fel ha téged mint nőt ne adj isten felcsinál a férfi és elhagy, még a gyerektartást se fizeti (le kell neki ülni és te nem vetetted el a babát) akkor ki a hibás? A nő, mert lefeküdt vele rögtön 3-4 randi után.
A nőnek kéne jobban odafigyelni arra, hogy kinek rakja szét a lábát. Aljadék dolog, hogy hazudik a férfi, de a nő miért olyan naiv, hogy elhiszi? Mindkettő ludas a történetben.
22
Te teljesen hülye vagy... És még megy a csodálkozás, hogy a nők miért kicseszett bizalmatlanok a férfiakkal szemben. Talán mert többségetek full lelkiismeretlen senkiházi.
Remélem egyszer egy nő jól átver majd. :D
Istenkém miért védekezel incelekkel, amikor máskor emberszámba se veszed őket? Másik dolog pedig, hogy a nők ugyanúgy megsértődnek a ghosting miatt, sőt már akkor ha nem ír naponta többször a másik.
Ne már minden a férfi hibája, felelőssége legyen.
A nőnek kéne, hogy legyen esze és nem szétrakni azonnal két szép szóra.
Egyébként meg nő vagyok nagyon sajnálom.
Engem nem vágtak át a férfiak, mert odafigyeltem rá, hogy ki visz ágyba. :)
"Aljadék dolog, hogy hazudik a férfi, de a nő miért olyan naiv, hogy elhiszi?"
Mert nem tudja, hogy hazudik a pasi? Tudnod kell az igazságot ahhoz, hogy tudd, hogy hazudnak neked.
Kit érdekel ha én szűzqrva vagyok pár férfi szerint? Akit érdeklek az vár míg én kész vagyok rá ha meg nem akkor nem.
Atyám milyen szánalmas dolog már, hogy azért teszed szét, hogy ne nézzenek szűzqrvának.
No comment.
"Ne már minden a férfi hibája, felelőssége legyen."
Ha X hazudik, az X hibája. Pont azzal menekülsz a felelősség elől, hogy ha ezt akarod kimagyarázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!