Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a dologról? Lepattintottátok volna a csajt ti is?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj akivel beszélgettem pár éve, akkor volt 26 éves. Voltak tervei mint pl. a jogosítvány, egy szakma megszerzése stb. Nemrég ismét rám írt és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy ezekből a 3 év alatt semmit nem sikerült megcsinálni és még mindig ugyanabban a putri boltban eladó amit utál. Ezután lepattintottam inkább, mert számomra szörnyen taszító jellem az, hogy valaki úszkál a sz*rban és nem képes a jobbért tenni semmit se. Ráadásul sose volt egy vékony alkat, de elmondása szerint most még kövérebb.

Én ennek az ellentetje vagyok, jó végzettségem van, figyelek a súlyomra és nem keresek rosszul.

Ti is ezt tettétek volna?

2024. jan. 19. 06:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mégis kiírtál róla egy kérdést gyakorira miközben felnőttek között teljesen evidens az az igény, hogy a másik akit partnerünknek kívánunk választani, egy eletkepes egyén, aki a számára rossz helyzetekből képes kilábalni, képezni magát, stb, tehát a saját sorsát megváltoztatni rövid vagy hosszútávon. Tehát a kérdést sem értem. Nyilvánvaló hogy kellett volna neked ez a proletár nő, csak ciki lett volna, tekintve hogy te nem ilyen jellem vagy.
2024. jan. 19. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!